Συμφωνία για κοινές δράσεις μεταξύ ΕΣΧΑ και Ένωσης Σωματείων χάντμπολ Βουκουρεστίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συμφωνία για κοινές δράσεις μεταξύ ΕΣΧΑ και Ένωσης Σωματείων χάντμπολ Βουκουρεστίου
Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Σωματείων χάντμπολ του Βουκουρεστίου είχαν, στην Αθήνα, αντιπρόσωποι της ΕΣΧΑ και σε αυτήν συζητήθηκαν οι δράσεις που έχουν αναλάβει από κοινού οι δύο, αδελφοποιημένες, Ενώσεις. Ακολουθεί το δελτίο Τύπου, όπως εστάλη από την ΕΣΧΑ:
«Με τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Σωματείων χάντμπολ του Βουκουρεστίου (Bucharest Handball Association) κ. Μιχάι Πίρβου, συναντήθηκε στην Αθήνα, αντιπροσωπεία της ΕΣΧΑ (Ένωση Σωματείων Χάντμπολ Αττικής) και συζήτησαν τις λεπτομέρειες του μνημονίου συνεργασίας που έχουν υπογράψει οι δύο Ενώσεις, από τον περασμένο Ιούλιο.
Από πλευράς της ΕΣΧΑ, στη συνάντηση, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος, Δημήτρης Σταυρακάκης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μάριος Λουκάτος, καθώς και ο Σωτήρης Καραγκιοζίδης, ο οποίος συνέβαλε σημαντικά, ώστε να επιτευχθεί η συγκεκριμένη συνεργασία με την Ένωση του Βουκουρεστίου.
Για την Ένωση χάντμπολ της Αττικής, η αδελφοποίηση με την αντίστοιχη του Βουκουρεστίου, είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός, αφού έχει να κάνει με την αγωνιστική βελτίωση των ομάδων που ανήκουν στο δυναμικό της, μέσα από κοινές δράσεις, που θα γίνουν σε Αθήνα και σε Βουκουρέστι. 
Ήδη, στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, στις 2,3,4 Ιανουαρίου 2020, η ομάδα Κορασίδων (U16) του ΕΣΝ Βριλησσίων θα μεταβεί στο Βουκουρέστι, για να συμμετάσχει στο Κύπελλο Νέου Έτους, όπως και δύο αναπτυξιακές ομάδες κοριτσιών του ΟΦ Νέας Ιωνίας.
Αποφασίστηκε από κοινού, δύο ομάδες από το Βουκουρέστι στην κατηγορία Παγκορασίδων (U14), να έρθουν στην Αθήνα, τις ημέρες του Πάσχα, για να συμμετάσχουν στο Διεθνές Τουρνουά «North Attica 2020».
Συζητήθηκαν ακόμη, κοινές δράσεις των δύο Ενώσεων, που πρόκειται να εξελιχθούν τον προσεχή Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο, καθώς και συνεργασία για το Beach handball.
Από την πλευρά του, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης του Βουκουρεστίου κ. Πίρβου, τόνισε ότι η Ένωσή του, είναι ανοιχτή σε προτάσεις, ώστε να ισχυροποιηθεί η αδελφοποίηση των δύο Ενώσεων.
«Η συνεργασία που ξεκινάμε με την Ένωση του Βουκουρεστίου θα ωφελήσει παρά πολύ τα σωματεία της Αττικής και ιδιαίτερα σε ό, τι αφορά το γυναικείο χάντμπολ, το οποίο στη Ρουμανία, είναι σε υψηλό επίπεδο», ανέφερε ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ, Δημήτρης Σταυρακάκης, επισημαίνοντας: «Διαπίστωσα, από τις συζητήσεις που είχαμε με τον κ. Πίρβου, την διάθεση, που έχουν στην Ένωση του Βουκουρεστίου, για να στεφθεί με επιτυχία το μνημόνιο συνεργασίας, που έχουμε υπογράψει οι δύο φορείς».

No comments