Ανακοίνωση του greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωση του greekhandball.com



Κατανοούμε ΠΛΗΡΩΣ τις αντιδράσεις από τα ρεπορτάζ του greekhandball.com. Όταν αλλιώς έχεις συνηθίσει, συμβαίνουν και αυτά...
Επειδή, ωστόσο, πλέον, χάνεται το μέτρο, ακόμα και με ευθείες απειλές, ενημερώνουμε ότι από εδώ και πέρα, σε οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια ή απόπειρα (από όπου και όποιον και εάν προέρχεται) προσβολής, σπίλωσης ή εκφοβισμού, τον λόγο θα έχουν οι κατά τον νόμο και τους θεσμούς αρμόδιοι, δίχως καμία άλλη προειδοποίηση.
Διαβεβαιώνουμε όλους τους φίλους του αθλήματος, οι οποίοι μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή της ενασχόλησής μας, ότι θα συνεχίσουμε κανονικά το έργο μας, με ειδήσεις για ΟΛΕΣ τις ομάδες ΟΛΩΝ των κατηγοριών, καλύπτοντας στο ακέραιο τις πηγές μας και τον αγώνα όλων, ακόμα και εκείνων που (πολύ) εύκολα ξεχνούν. Έχουμε μάθει να λειτουργούμε αυστηρά δημοσιογραφικά, χωρίς χαλινάρια και δεσμεύσεις, γι' αυτό και κανένας δεν πρόκειται να μας περιορίσει, αλλά ούτε και να μας... τρομάξει, διότι ΔΕΝ τρομάζουμε! Ζητάμε μόνο σεβασμό, τον οποίο, συνολικά, έχουμε κερδίσει στη ζωή, στον αθλητισμό και στον επαγγελματικό μας βίο. Γι' αυτό, προσβολές δεν δεχόμαστε.
Εδώ και σχεδόν τρεις μήνες, που δραστηριοποιούμαστε στο χάντμπολ, έχουμε ακούσει πάρα πολλά από ανθρώπους, οι οποίοι ενοχλούνται με την παρουσία μας, επειδή απλώς δεν μας ελέγχουν, αλλά και από άλλους που πολύ πρόσφατα έμαθαν τον όρο «δημοσιογραφία» και είναι λογικό να έχουν... μπερδευτεί. Ωστόσο, καλά θα κάνουν όλοι τους να συμφιλιωθούν με την ιδέα της δυναμικής που αποκτά η ιστοσελίδα μας, χάρη στον κόπο και στις τουλάχιστον φιλότιμες προσπάθειες τριών «άσχετων», «χθεσινών» τύπων. Και θα πρέπει να συμφιλιωθούν, γιατί δεν είμαστε περαστικοί, ήρθαμε για να μείνουμε και κανένας μα κανένας δεν πρόκειται να πει την τελευταία λέξη για εμάς.
Ευχαριστούμε τον κόσμο του χάντμπολ για την συνεργασία, που μας προσφέρει απλόχερα. Όπου βλέπετε λάθη, εδώ είμαστε. Ανθρώπινα θα είναι.
Τα ανωτέρω αφορούν, βεβαίως, μόνο εκείνους, τους ελαχιστότατους, που έχουν διαπράξει ολίσθημα.
Παραμένουμε στην διάθεση ΟΛΟΥ του κόσμου του αθλήματος !

No comments