Οι συντελεστές του χάντμπολ στέλνουν τις ευχές τους μέσω του greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι συντελεστές του χάντμπολ στέλνουν τις ευχές τους μέσω του greekhandball.com



Το greekhandball.com εύχεται σε όλες και όλους καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά, με ΥΓΕΙΑ πάνω απ' όλα, διότι αυτό είναι το σπουδαιότερο αγαθό.
Ειδικότερα, για τους ανθρώπους που αγαπούν και υπηρετούν το χάντμπολ, είθε να απολαμβάνουν την ενασχόλησή τους με το άθλημα και το νέο έτος να φέρει επίτευξη των στόχων τους.
Ζητήσαμε συμβολικά τις ευχές, από διάφορους συντελεστές του αθλήματος, προσπαθώντας να έχουμε εκπροσώπηση όλων των κατηγοριών. Ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας, να είστε όλες και όλοι καλά, να χαίρεστε την ενασχόλησή σας με το χάντμπολ και να είστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ για το καλό του αθλήματος... 



Κώστας Γκαντής (Πρόεδρος ΟΧΕ):

«Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους τους αθλητές, τις αθλήτριες, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές και φιλάθλους. Η επόμενη χρονιά είναι το επιστέγασμα μίας ιδιαίτερα εποικοδομητικής και επώδυνης προσπάθειας, κατά την διάρκεια των δύσκολων προηγούμενων ετών, των χρόνων της κρίσης, είναι το επιστέγασμα μίας προσπάθειας για την αναβάθμιση του αθλήματος. 
Οι προκλήσεις και οι προτεραιότητες για το άθλημά μας, την επόμενη χρονιά, είναι μεγάλες και η ευθύνη για την επιτυχία βαραίνει όλους μας. Ιδιαίτερα, θα ήθελα να αναφερθώ στους ανθρώπους του αθλήματος, που έφυγαν από την ζωή την προηγούμενη χρονιά, η προσφορά των οποίων θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας και η παρακαταθήκη τους θα είναι πηγή έμπνευσης για τις επόμενες γενιές. Υγεία και επιτυχίες σε όλους».   



Γιάννης Αρβανίτης (προπονητής Εθνικής Ανδρών Ελλάδος):

«Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ' όλα, επιτυχίες σε όλες τις ομάδες, πρόοδο στους αθλητές και το 2020 να είναι μία χρονιά, που θα φέρει, επίσης, επιτυχίες για την Εθνική μας ομάδα, ώστε να πάει το άθλημα μισό βήμα μπροστά». 



Μάκης Παπακώστας (προπονητής Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας):

«Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλες τις ομάδες, παίκτες, προπονητές και παράγοντες. Ελπίζω το νέο έτος να μάς δώσει ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό και ποιοτικό Πρωτάθλημα και εύχομαι σε όλους τους αθλητές υγεία πάνω απ’ όλα, χωρίς τραυματισμούς. Επίσης, εύχομαι στην ομάδα μου να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική την νέα χρονιά, να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να πετύχει τους στόχους της. Καλή χρονιά σε όλους».


Τάκης Μελετάκος (προπονητής Άρη Νικαίας Olympic Diagnostic):

«Εύχομαι σε όλους υγεία και χαρά και ένα νέο έτος δημιουργικό και ευτυχισμένο. Στην ομάδα μου εύχομαι να καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους της και στους αθλητές, από την ακαδημία μέχρι το αντρικό, να συνεχίσουν να βελτιώνονται και να κυνηγούν τα όνειρα τους».


Έλσα Μάστακα (αθλήτρια Βέροιας 2017):

«Υγεία, αγάπη, ευτυχία, όνειρα, δημιουργικότητα, επιτυχίες. Είναι μερικές μόνο από τις ευχές μου για τις φετινές γιορτές. Μακάρι το πνεύμα των Χριστουγέννων να μάς δώσει ως δώρο χαρά και όμορφες στιγμές στους αγωνιστικούς χώρους και όχι μόνο. Καλά Χριστούγεννα σε όλους και στις οικογένειές σας!».


Φώτης Μισαηλίδης (αθλητής Αερωπού Έδεσσας ManDynamic):

«Θέλω να ευχηθώ καλές γιορτές με υγεία σε όλες τις ομάδες και σε όλο τον κόσμο. Καλή ξεκούραση στους αθλητές, γιατί την χρειάζονται για την συνέχεια των αγώνων. Να περάσουν όμορφα με τους δικούς τους ανθρώπους και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους. Περαστικά στους τραυματίες, που δυστυχώς φέτος ήταν αρκετοί και ελπίζω το νέο έτος να μας κρατήσει μακριά από τραυματισμούς και κακές στιγμές. Στην ομάδα μου, θα ήθελα να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα, όσο καλά γίνεται δηλαδή, γιατί το μυαλό όλων μας είναι στον Πέτρο Κυριακού. Ελπίζουμε να μην έχει κάτι σοβαρό και να είναι σύντομα πίσω στα γήπεδα, κοντά μας».



Πάνος Γούσιος (προπονητής Πυλαίας):

«Καλές γιορτές, υγεία και ευτυχία σε όλον τον κόσμο. Εύχομαι η νέα χρονιά να μην έχει πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς για τους αθλητές».



Μάγδα Κεπεσίδου (αθλήτρια Νέας Ιωνίας):

«Υγεία, αγάπη, ευτυχία, όνειρα, χαμόγελα, δημιουργικότητα, επιτυχίες για το νέο έτος σε όλο τον χώρο του χάντμπολ και όχι μόνο. Καλή ανάρρωση στους τραυματίες του 2019 και ευχές για κανέναν τραυματισμό από το 2020 και μετά. Χρόνια πολλά».


Γιώργος Χαλκίδης (προπονητής Διομήδη Άργους):

«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο χαρά και υγεία. Ειδικότερα εύχομαι υγεία στους αθλητές, που αντιμετωπίζουν, γενικά, αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Επίσης, ελπίζω η νέα χρονιά να φέρει τύχη σε όλες τις ομάδες και στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος να δούμε πολύ καλά παιχνίδια, όπως επίσης και την Εθνική ομάδα να προχωράει και παράλληλα, να θέτει πάντα υψηλούς στόχους και να προσπαθεί να τους επιτύχει.
Όσον αφορά στην ομάδα μου, στην οποία 10 παίκτες του ρόστερ είναι κάτω από 19 ετών, μακάρι οι νεαροί αθλητές να συνεχίσουν να αγαπούν το χάντμπολ. Εύχομαι να έχουν την ίδια συγκέντρωση και το ίδιο πάθος. Μέχρι τώρα, έχουν κάνει πολύ καλή προσπάθεια.
Θέλουμε ένα χάντμπολ ενωμένο, ας αναβαθμίσουμε το άθλημά μας και ας έχουμε έναν κοινό ορίζοντα, ένα κοινό όραμα. Καλές γιορτές σε όλους».



Απόστολος Παλάσκας (αθλητής ΠΑΟΚ):
«Όλος ο κόσμος να έχει υγεία. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εύχομαι η επόμενη χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη και ό, τι επιθυμεί ο καθένας να το έχει. Μακάρι το νέο έτος να φέρει επιτυχίες στο χάντμπολ και το άθλημά μας να ανέβει ένα σκαλί ακόμα. Εύχομαι, ακόμα, οι αθλητές να μην έχουν τραυματισμούς και περισσότερος κόσμος να προσέρχεται στα γήπεδα».

 
Γιώργος Ζαραβίνας (προπονητής Ολυμπιακού):

«Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και όλοι οι αθλητές να είναι μακριά από τραυματισμούς. Ελπίζω το 2020 να είναι μια ακόμα αθλητική χρονιά με πολλές προκλήσεις, για την ομάδα μου. Πάνω απ’ όλα, όμως, υγεία».



Δημήτρης Δημητρούλιας (προπονητής ΑΕΚ):

«Εύχομαι από καρδιάς υγεία και πνευματική ανάταση σε όλο τον κόσμο, το νέο έτος να είναι πιο δημιουργικό πιο πλήρες συναισθηματικά. Στον χώρο μας, το 2020 να φέρει σημαντικές αναβαθμίσεις και επιτυχίες στα εθνικά μας συγκροτήματα, διότι τις έχουμε τόσο ανάγκη».

Νικόλας Κουκμίσης (αθλητής Πυλαίας):

«Θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους. Το νέο έτος να μάς φέρει ακόμα περισσότερες χαρές, μακριά από τραυματισμούς και με πιο ανταγωνιστικά και όμορφα παιχνίδια. Καλή ξεκούραση σε όλους».
  
Γιώργος Δραγάζης (προπονητής ΕΣΝ Βριλησσίων):

«Εύχομαι από καρδιάς όλος ο κόσμος του αθλήματός μας να έχει υγεία, να χαιρόμαστε τα παιχνίδια μας και να δούμε το χάντμπολ στην θέση, που τού αξίζει».


Αλέξανδρος Βασιλάκης (διεθνής αθλητής):

«Ευελπιστώ σ’ έναν κόσμο με λιγότερους θανάτους, λιγότερα πεινασμένα παιδιά, σ’ έναν κόσμο με λιγότερο μίσος και κακία. Σ’ έναν κόσμο με περισσότερη κατανόηση και αλληλεγγύη για την κοινωνία και τον συνάνθρωπο. Ευελπιστώ σ’ έναν κόσμο, που θα πράττει περισσότερο και θα εύχεται λιγότερο. Σ’ ένα ξέγνοιαστο και αισιόδοξο νέο έτος. Καλά Χριστούγεννα!».

Στέλιος Σεϊρεκίδης (προπονητής Φοίβου Συκεών):

«Εύχομαι ειρήνη και καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο. Υγεία, ευτυχία και δημιουργία, καθώς και πολλές επιτυχίες στο άθλημά μας, που τόσο πολύ χρειαζόμαστε».


Μαρία Χατζηπαρασίδου (αθλήτρια ΠΑΟΚ):

«Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα σε όλους. Υγεία, πολλή αγάπη και πολλά χαμόγελα. Ευτυχισμένο το νέο έτος».


Σωτήρης Μίγκας  Πρόεδρος ΚΕΔ
"Ευχές πολλές σε όλο τον κόσμο, Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά, υγεία για όλο τον κόσμο του χαντμπολ και τις οικογένειες τους. Αθλητές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, κριτές  να έχουν υγεία και το άθλημα επιτυχίες και όλοι να αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με θετική διάθεση." 


Δημήτρης Τσάκωνας   Πρόεδρος Συνδέσμου Διαιτητών Χειροσφαίρισης Αττικής 

"Εύχομαι να έχουν υγεία  όλοι οι συντελεστές του αθλήματος και το χαντμπολ να συνεχίσει να έχει καλή πορεία, με ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και δίχως τραυματισμούς για τους αθλητές. Για τους διαιτητές εύχομαι στο νέο έτος να συνεχίσουν να δίνουν τον καλό εαυτό τους και να έρχονται όσο πιο κοντά μας  γίνεται νέα παιδιά"


Nίκος Σκοδριανός (προπονητής ΓΑΣ Καματερού):

«Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλη την οικογένεια του ελληνικού χάντμπολ. Εύχομαι σε παίκτες και παίκτριες μια χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς»

Ντράγκαν Γιάντσα (προπονητής ΓΣ Παπασιδέρης):

«Εύχομαι καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και χαρούμενο, με υγεία, το 2020 για όλο τον κόσμο. Να είναι μια δημιουργική, αθλητική χρονιά. Η χανμπολική οικογένεια να μετρήσει νέα θετικά βήματα στην ανάπτυξη. Είναι, άλλωστε, μια χρονιά προετοιμασίας για το παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων, που θα φιλοξενήσει η Ελλάδα το 2021».


Γιάννης Πανούσης (προπονητής Πανιωνίου):


«Εύχομαι σε όλους τους αθλητές, όλων των κατηγοριών ανεξαρτήτων πεποιθήσεων και χρωμάτων πάνω απ΄ όλα υγεία. Να γίνουν πραγματικότητα οι στόχοι όλων των παικτών και οι ομάδες να έχουν επιμονή και υπομονή. Το 2020 να βρει ευτυχισμένους εμάς και τις οικογένειές μας και οι παίκτες να μπουν εκ νέου στα γήπεδα ακόμα πιο δυνατοί, παθιασμένοι και να ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν. Τέλος, εύχομαι η νέα χρονιά να βρει την ομάδα μας ακόμα πιο έμπειρη και να προχωρήσουμε. Τα παιδιά αγωνίζονται και προπονούνται υπό δυσμενείς συνθήκες. Ο Θεός να τούς δίνει υγεία. Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Οι αθλητές μας είναι νεαροί και έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους».

  

No comments