Η καλύτερη 7άδα της 11ης αγωνιστικής στην Handball Premier - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η καλύτερη 7άδα της 11ης αγωνιστικής στην Handball Premier


Η δημοσιογραφική ομάδα του greekhandball.com, επέλεξε για την καλύτερη 7άδα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Handball Premier τους εξής παίκτες, αξιολογώντας και συνεκτιμώντας την απόδοση τους, την δυσκολία του αγώνα και την σημασία της επιτυχίας της ομάδας τους ( Σ.Σ. τα κριτήρια μας συμπεριλαμβάνουν και αυτό της επιβράβευσης για την διάρκεια και την συνολική παρουσία ενός παίκτη, στη ροή της σεζόν ) :

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ :  Γιώργος Μπάρμπας  ( Αερωπός ). Γεννήθηκε το 1982. Ηταν εξαιρετικός στην επιτυχία του Αερωπού στην Κέρκυρα, σε βάρος του Φαίακα. Στήριξε την ομάδα του με την εμπειρία του.
ΑΡΙΣΤΕΡΟ  ΕΞΤΡΕΜ : Χρήστος Κεδέρης      ( ΑΕΚ ). Γεννήθηκε το 1994.  Οχι μόνο για τα 8 γκολ επί της Πυλαίας, αλλά, για την ώριμη και αποφασιστική εμφάνιση του, δικαιούται την θέση στην επτάδα.
ΑΡΙΣΤΕΡΟ  ΙΝΤΕΡ     :  Σωτήρης Αϊβαλιώτης ( Ιωνικός Ν.Φ. ). Γεννήθηκε το 1994. Συνέβαλε με τρόπο καθοριστικό στη νίκη του Ιωνικού Ν.Φ. επί του Φιλίππου, σκοράροντας μάλιστα 9 φορές. Οριακά προτιμήθηκε σε σχέση με τον Μούγιτς του Ολυμπιακού.
ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ           :   Φώτης Μισαηλίδης ( Αερωπός ). Γεννήθηκε το 1992. Σε ακόμα ένα παιχνίδι του Αερωπού ήταν χρησιμότατος για την ομάδα του, μάλιστα με 7 γκολ στο ενεργητικό του.  ΔΕΞΙΟΣ ΙΝΤΕΡ          :   Πέτρος Κανδύλας ( Ολυμπιακός ). Γεννήθηκε το 1991. Πρόσφερε ουσιαστικές υπηρεσίες στον Ολυμπιακό, κόντρα στον Διομήδη στο Αργος, όχι μόνο με τα 6 τέρματα που πέτυχε αλλά και με την συνολική απόδοση του.  Στην ίδια θέση χρησιμοποιήθηκε και ο Λέμος, όμως, ο Κανδύλας ήταν θαυμάσιος.
ΔΕΞΙΟΣ ΕΞΤΡΕΜ      :   Nίκος Τότος  ( Δούκας ). Γεννήθηκε το 1999. Πέτυχε 9 γκολ για την ομάδα του και την βοήθησε αποφασιστικά ώστε να  επιβληθεί της Δράμας. Ο νεαρός παίκτης είναι σε καλή κατάσταση και παρουσιάζει σταδιακή βελτίωση στη φετινή σεζόν.
ΠΙΒΟΤ                         :  Νίκος Κοκκώνης   ( ΠΑΟΚ ). Γεννήθηκε το 1982. Ηταν εξαιρετικός στην εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Αρη Νικαίας, με 6 γκολ στο ενεργητικό του. Τα δίνει όλα για την αποδεκατισμένη ομάδα του, αποτελώντας πρότυπο αφοσίωσης.    

No comments