Λάρισα και Βόλος δίνουν ελπίδες με τα πιτσιρίκια τους... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Λάρισα και Βόλος δίνουν ελπίδες με τα πιτσιρίκια τους...










Στον χθεσινοβραδινό αγώνα  στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στη Λάρισα , για το πρωτάθλημα  Παίδων - Α'  Φάση Κεντρική Ελλάδα , μεταξύ του Αθλητικού Ομίλου Χειροσφαίρισης Λάρισας ( Larissa Handball Club ) και του Κενταύρου Αγριάς Βόλου ( στον Β Όμιλο Παίδων Κεντρικής Ελλάδας , συμμετέχουν ακόμα οι Αμφικτύονες Λαμίας και ο  Ιωνικός Λαμίας  ), η    ομάδα της Λάρισας προηγήθηκε με 26-9 στο ημίχρονο και νίκησε με 44-16.
Αξιέπαινη η προσπάθεια των μικρών Λάρισας και Βόλου, σε αυτές τις ηλικίες προέχει η συμμετοχή, η συστηματική προσπάθεια, η υπομονή και η αγάπη στον αθλητισμό.
Ο προπονητής του ΑΟΧΛ κ.Βασίλης Γκουράβας σχολίασε στο greekhandball.com ότι αυτή η νίκη ΄΄  είναι αφιερωμένη σε αυτό τον υπέροχο κόσμο που αν και καθημερινή , ήρθε μαζικά ( 80 άτομα  στο παιδικό χάντμπολ είναι ένας σημαντικός αριθμός για τη Λάρισα ) και στήριξε τις προσπάθειες της ομάδας μας ΄΄.
Συνθέσεις θα δημοσιεύσουμε, με προσθήκη στην ανάρτηση μας, μόνο όταν έχουμε και από τις 2 ομάδες. Ειδικά σε αγώνες αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, αυτός είναι για εμάς, απαράβατος κανόνας.






No comments