ΠΑΟΚ: Δηλώσεις Πελεκίδη, Γκάτζιου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ: Δηλώσεις Πελεκίδη, Γκάτζιου



Επηρεασμένος από την διακοπή του Πρωταθλήματος, καθώς και από τις απουσίες ήταν ο ΠΑΟΚ, στο ματς με αντίπαλο την Βέροια 2017 (σ.σ. νίκη με 38-20), σύμφωνα με τον προπονητή του, Δημήτρη Πελεκίδη, ο οποίος τόνισε, ακόμη, πως η ομάδα του βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος.
Οι δηλώσεις του τεχνικού των Θεσσαλονικέων, όπως αυτές αναρτήθηκαν στο acpaok.gr: «Πριν αναφερθώ στο παιχνίδι, θα ήθελα να πω περαστικά στην παίκτρια της Βέροιας 2017, την Τσόβιτς, μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό. Όσον αφορά στο ματς, είμαστε μία ομάδα που η εξέλιξη και το αποτέλεσμα των αγώνων εξαρτάται καθαρά από τη δική μας παρουσία και εμφάνιση. Δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα, στην αρχή ήμασταν αρκετά νωθροί και αυτό ξεκίνησε από το κομμάτι της άμυνας, δεν είχαμε ρυθμό, δεν είχαμε πολλές επαφές, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να τρέξουμε, όπως θέλουμε.
Η διακοπή του ενός μήνα και οι απουσίες που είχαμε αυτό το διάστημα δεν βοήθησαν, χάσαμε το ρυθμό μας και είναι επόμενο να μην είναι η ομάδα στο επίπεδο που θέλουμε. Παρ' όλα αυτά, στο δεύτερο ημίχρονο, με κάποιες αλλαγές που κάναμε στο αμυντικό κομμάτι, «σφίξαμε» την άμυνά μας, βρήκαμε ρυθμό, τρέξαμε και ανοίξαμε το σκορ».
Η παίκτρια του Δικεφάλου του Βορρά, Βάσια Γκάτζιου, σχολίασε: «Συνεχίζουμε με αυτό τον ρυθμό, η αλήθεια είναι ότι προετοιμαστήκαμε αρκετά γι' αυτό το παιχνίδι, επιβάλαμε το ρυθμό μας και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Καταφέραμε να βγάλουμε εις πέρας την αποστολή.
Σίγουρα, η επιστροφή, με τρία παιχνίδια, είναι δύσκολη, καθώς, πέρα από τη διακοπή, απουσίαζαν αρκετές αθλήτριες. Πετύχαμε τον στόχο μας και ξεκινάμε την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι το Σάββατο, για τον θεσμό του Κυπέλλου. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, ξανά, είμαστε έτοιμες».


No comments