Οι δηλώσεις του ΠΑΟΚ- Φαίακας Κέρκυρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι δηλώσεις του ΠΑΟΚ- Φαίακας Κέρκυρας


Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Φαίακα Κέρκυρας για την δέκατη αγωνιστική της Handball Premier με σκορ 30-26. Οι δηλώσεις των παικτών του ΠΑΟΚ, Παντελή Κωστακίδη και Χρύσανθου Τσαναξίδη στο acpaok.gr:

Παντελής Κωστακίδης:

"Ξεκίνησαμε λίγο νωθρά στο ημίχρονο, μπήκαμε για ένα μικρό διάστημα στο ρυθμό των αντιπάλων, όμως, ευτυχώς, με κάποιες σωστές επιλογές καταφέραμε να κλείσουμε το ημίχρονο με προβάδισμα δυο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, ελέγχαμε το παιχνίδι, δεν κινδυνέψαμε σε καμία περίπτωση, επιβάλαμε το ρυθμό μας και θα μπορούσαμε να έχουμε "ξεφύγει" και παραπάνω στο σκορ... Κρατάμε τους δύο βαθμούς της νίκης και στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι κυπέλλου την Πέμπτη με την ΑΕΚ και το σαββατοκύριακο με τη Νίκαια για να ολοκληρωθεί καλά ο πρώτος κύκλος".

Χρύσανθος Τσαναξίδης:

"Στην αρχή του παιχνιδιού ήταν στιγμές που δυσκολευτήκαμε, κάναμε εύκολα λάθη και δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους να προηγηθούν, ωστόσο με τις σωστές επιλογές πήραμε το προβάδισμα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκαμε συγκεντρωμένοι, πήραμε μία καλή διαφορά και στο τέλος πήραμε τη νίκη".

Από την άλλη πλευρά ο παίκτης του Φαίακα Κέρκυρας, Τάσος Δέσπος, δήλωσε στην ιστοσελίδα μας:

Το νεκρό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο μας στοίχΙσε και από εκεί και πέρα προσπαθούσαμε να φτάσουμε στο σκορ. ΨαλιδΊσαμε τη διαφορά αλλά δεν έφτασε αυτό. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ.

No comments