Η οικογένεια Ιωάννου «πέταξε» για την Βιέννη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η οικογένεια Ιωάννου «πέταξε» για την Βιέννη



Ο μικρός Γιωργάκης βρίσκεται στον δρόμο για την Βιέννη (Αυστρία), όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Η οικογένεια Ιωάννου «απογειώθηκε» σήμερα (8/12), γύρω στις 16:30, με τις ευχές ολόκληρου του ελληνικού χάντμπολ, που την στήριξε έμπρακτα, να την συνοδεύουν.



«Φεύγουμε αδέρφια! Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα. Ένα μεγάλο ευχαριστώωωωωωωωω σε όλους σας. Και όπως λέμε «ΟΛΑ ΚΑΛΑ», έτσι Αντώνη, Μαρία, Βάσω, Σπύρο, Θανάση, Νίκο, Ρούλα... Αμέτρητοι, όλοι για τον Gino σας! Και φυσικά τον «Μικρό Πρίγκιπα». Δάφνη ευχαριστώ πολύ πολύ!», ήταν το μήνυμα του πατέρα του Γιώργου, Λεωνίδα, στο Facebook.



Ο Λεωνίδας Ιωάννου έστειλε, επιπλέον, την παραπάνω φωτογραφία στο greekhandball.com, το οποίο ευχαρίστησε για την συμβολή του στην προσπάθεια ενεργοποίησης του χώρου του αθλήματος. Στην περιγραφή της φωτογραφίας, μάς έγραψε: «Φανέλα βγαλμένη από ιδρώτα, και δοσμένη με αγάπη και ευχές όλων των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Φανέλα Πρωταθλητή, σαν να λέμε φανέλα για εσένα Ginako μου! Νονέ, συγγνώμη, το παιδί διάλεξε! Κώστα Καραμπουρνιώτη, Μπάμπη Προδρομίδη, Γιώργο Ζαραβίνα, και όλοι εσείς οι  μάγκες του Θρύλου, «είστε στο μυαλό κάτι μαγικό». Σας ευχαριστούμε πολύ για την τιμή, που μας κάνατε! Όλο το χάντμπολ μαζί μας!».

No comments