Ο Μητροπολίτης δείχνει τον δρόμο στη Λαμία ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Μητροπολίτης δείχνει τον δρόμο στη Λαμία !
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε στο 5ο Λύκειο Λαμίας, η 3η γιορτή χειροσφαίρισης με την συμμετοχή πολλών μικρών αθλητών.
Στην γιορτή και ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών ο οποίος έκανε την γνωριμία του με το χάντμπολ, συχγαίροντας μάλιστα τα παιδιά του Ιωνικού Νέας Μαγνησίας Λαμίας 1992, για την ενασχόληση τους με το άθλημα.
Ο  Μητροπολίτης Φθιώτιδας βράβευσε τους μικρούς αθλητές, βραβεύτηκε από τον Ιωνικό και τον προπονητή του Ηρακλή Οικονόμου, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του σχολείου ενώ δεν δίστασε να δοκιμάσει να σουτάρει κιόλας από την γραμμή του πέναλτι, ευστοχώντας μάλιστα
Στην γιορτή βρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Φώσκολος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ποντίκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Κυρμανίδης, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Διαφάνειας – Κοινωνίας των Πολιτών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων κ. Κυρίτσης, οι οποίοι παρέλαβαν τιμητικές πλακέτες από τον σύλλογο του Ιωνικού ενώ βράβευσαν και τους μικρούς αθλητές.
Το LamiaSports ως χορηγός επικοινωνίας έδωσε το παρών και σε αυτή την εκδήλωση και χάρη σε αυτό, έχουμε το σχετικό φωτορεπορτάζ, που είναι προϊόν δουλειάς των συναδέλφων μας τους οποίους ευχαριστούμε.
Και ένα μικρό σχόλιο από το greekhandball.com  για τον Ιωνικό Νέας Μαγνησίας Λαμίας 1992 και τον προπονητή του Ηρακλή Οικονόμου : Τα 130 κορίτσια και αγόρια που παίζουν χαντμπολ στη Λαμία, σε συνθήκες για τις οποίες είναι ζωηρά τα περιθώρια βελτίωσης, βρίσκουν πλέον χώρο όχι μόνο στο 5ο ΓΕΛ Λαμίας ( με τεραίν διαστάσεων 14 επί 24 ) μα και στο Χαλκιοπούλειο, το μόνο γήπεδο στην πόλη με διαστάσεις για χαντμπολ, χάρη στο μεράκι του Ηρακλή.
Η συμπαράσταση στις προσπάθειες του, από την τοπική αυτοδιοίκηση, έστω με τα αυτονόητα, θα διευκολύνει τον αγώνα που γίνεται, ίσως, με ορισμένες υπερβολές ( ενίοτε...) αλλά με μεράκι...
Και όσοι είμαστε ενεργοί σε ερασιτεχνικά σπορ, αυτά με τον τρύπιο κουβά, γνωρίζουμε ότι δίχως  μεράκι και ΄΄ αρρώστια΄΄ δεν γίνεται τίποτα, όπως και ότι σπάνια θα μας καταλάβει κανείς...
Μακάρι ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας να δείξει τον δρόμο...
Χρόνια Πολλά ! 

No comments