Του άρεσε το πόλο, τον κέρδισε το χαντμπολ και θέλει να δικαιώσει τον ΄΄ δεύτερο πατέρα του΄΄, τον Μπακαούκα... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Του άρεσε το πόλο, τον κέρδισε το χαντμπολ και θέλει να δικαιώσει τον ΄΄ δεύτερο πατέρα του΄΄, τον Μπακαούκα...



Εάν η οικογένεια του δεν είχε πάρει την απόφαση να μετακομίσει από την Νίκαια στη Σαλαμίνα, το 2003, ο ίδιος, πιθανότατα, θα ήταν σήμερα σκόρερ στο πόλο, όπως και ο πρώτος εξάδελφος του και συνονόματος του ( με το Παλαιό Φάληρο ) , αλλά το χαντμπολ τον κέρδισε...
Ο 18χρονος Χαράλαμπος Τρούλος, από τους πρώτους σκόρερς της Σαλαμίνας στη φετινή σεζόν στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ξεκίνησε από την Ακαδημία του Αμπελακιακού στο ποδόσφαιρο, όμως, το 2009, σε ηλικία 8 ετών προτίμησε το χαντμπολ.
Η γονεϊκή προτροπή είχε καθοριστική σημασία...
΄΄ Ο πατέρας μου ( Παναγιώτης ) ήταν πολίστας και βοηθός προπονητή στην Εθνική ομάδα, του Καμπάνια, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και του 2008, στη Σαλαμίνα δεν έχει πισίνα και έτσι πήγα στο αντίστοιχο άθλημα στη στεριά, το χαντμπολ...΄΄ λέει στο greekhandball.com ο Χαράλαμπος Τρούλος.
΄΄ Από την αρχή μου άρεσε το κλίμα στο χαντμπολ, όπου ξεκίνησα από την Ακαδημία του Τελαμώνα με προπονητή τον Μπάμπη Αλάϊσκα, που με έχει βοηθήσει πολύ ΄΄ προσθέτει ο Χαράλαμπος, πρωτοετής σπουδαστής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο Ναυτιλιακό Τμήμα.
Παίκτης της Εθνικής Εφήβων από το 2017, ετοιμάζεται να αγωνισθεί το καλοκαίρι στην Βοσνία με την Εθνική Νέων Ανδρών.
Αριστερόχειρας που παίζει ως δεξιός εξτρέμ, με αδυναμία στον παππού του, σεβασμό στον τρόπο συμπεριφοράς και προσήλωση στον στόχο.


΄΄ Θέλω όσο το δυνατό μεγαλύτερη διάκριση και με την ομάδα ( Σ.Σ. στην πάνω σειρά είναι ο τέταρτος από αριστερά προς δεξιά ) και ελπίζω να μπορέσουμε να ανέβουμε κατηγορία, καθώς, περνάμε πολύ καλά και έχουμε ποιότητα  και εγώ να ασχοληθώ και επαγγελματικά με το χαντμπολ ΄΄ σχολιάζει ο Τρούλος.
Αγωνίζεται δίπλα σε παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας. Θα μπορούσε να είναι γιός τους.
Αλλωστε, μαζί του είναι και ο Μπακαούκας τζούνιορ...
΄΄ Ο Μπακαούκας είναι δεύτερος πατέρας μου, το πρότυπο μου που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και ελπίζω να μπορέσω να του μοιάσω ΄΄ συμπληρώνει ο ελπιδοφόρος παίκτης της Σαλαμίνας.
Μακάρι να έχουμε, καθημερινά, ευκαιρίες να αναδεικνύουμε την όμορφη πλευρά του χαντμπολ, με τα πρόσωπα στο προσκήνιο.
Εδώ είμαστε για ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ...
Τα παιδιά είναι η ελπίδα, αλλά, παντού υπάρχει φως...


Νίκος Δελαγραμμάτικας

No comments