Η "Φιλία" Κέρκυρας στη Νάουσα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η "Φιλία" Κέρκυρας στη Νάουσα


Η Φιλία Κέρκυρας είναι ένα παιδικό γυμναστήριο το οποίο άπτεται αθλητικών δραστηριοτήτων και απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας αλλά και σε μεγαλύτερα, με ηλικίες από έξι μέχρι δώδεκα ετών. Το χάντμπολ δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει από τις δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Φιλίας.

Οι μικροί φίλοι του αθλήματος, από το νησί της Κέρκυρας, σε μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία, πήραν μέρος σε φιλικούς αγώνες το περασμένο Σαββατοκύριακο (30/11, 1/12) και αντιμετώπισαν ομάδες από την Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 30/11 οι Παμπαίδες Β' και τα Μίνι της Φιλίας, έπαιξαν με  τις αντίστοιχες ομάδες του Ζαφειράκη Νάουσας, ενώ η ηλικιακή κατηγορία των Μίνι την Κυριακή 1/12 έλαβε μέρος σε τουρνουά της ΕΣΧΚΜ, μαζί με ομάδες από την Έδεσσα, τη Νάουσα και τη Βέροια. Οι Παμπαίδες εκείνη την ημέρα,έπαιξαν κόντρα στον Φέρωνα Βέροιας, σε παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα.
Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι τα παιδάκια, συνόδευσαν τους παίκτες του Ζαφειράκη  και του Αερωπού Έδεσσας, στον αγώνα στα πλαίσια της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος, που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Νάουσας.
Το παρών έδωσαν και αρκετοί γονείς των παιδιών, σαν συνοδοί σε όλη τη διάρκεια του διημέρου.
Αναμφίβολα τα παιδιά αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες από το ταξίδι τους, ενώ έδειξαν πως το χάντμπολ έχει... μέλλον και η αγάπη γι΄ αυτό μπορεί να ενώσει ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.

Ο προπονητής των παιδιών, Πέτρος Μπαρούμας, ανέφερε στο greekhandball.com ότι δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται αυτή η ελπιδοφόρα κίνηση ενώ τόνισε ότι οι σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί με την διοίκηση και τους προπονητές της Νάουσας είναι άριστες, Χαρακτηριστικά μας είπε:
"Είμαστε αναγκασμένοι επειδή στην περιοχή μας δεν υπάρχουν τόσες ομάδες όσες στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη, να κάνουμε αυτό το μεγάλο  ταξίδι για να βρίσκουμε αντιπάλους. Έχουμε ελάχιστους αγώνες κάθε αγωνιστική σεζόν οπότε αυτά τα παιχνίδια αποτελούν ευκαιρία  προκειμένου να  παίξουμε με ομάδες μακριά από την περιοχή μας και από την Ένωσή μας. Με τη Νάουσα έχουμε αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση και έχουμε άψογη συνεργασία τόσο με την διοίκηση όσο και με τους προπονητές της. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε και κάθε φορά που βρίσκουμε την ευκαιρία προχωρούμε σε αντίστοιχες κινήσεις είτε στη Νάουσα είτε στη Θεσσαλονίκη.'









No comments