Η καλύτερη 7άδα της 5ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η καλύτερη 7άδα της 5ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών




Η καλύτερη 7άδα της 5ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, όπως επελέγη από την δημοσιογραφική ομάδα του greekhandball.com αποτελείται από τις εξής αθλήτριες, με την σημείωση-διευκρίνιση ότι οι θέσεις τους αναφέρονται μετά από την ενημέρωση που έχουμε από τους προπονητές των ομάδων, για τα παιχνίδια όπου δεν υπήρχε φυσική παρουσία μας :


ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ :  Μαγδαληνή Κεπεσίδου    ( Νέα Ιωνία ). Γεννήθηκε το 1997. Εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Βέροια, πρωταγωνίστρια στη σπουδαία νίκη της ομάδας της επί της Βέροιας. Θα μπορούσε να είναι στη θέση της η Πυριτίδου του Μέγα Αλέξανδρου, η οποία οριακά μένει εκτός επτάδας.
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ :   Δήμητρα Μπατζαρακούδη   ( Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών ). Γεννήθηκε το 1994. Ακόμα ένα παραγωγικό παιχνίδι από την σκόρερ των Γιαννιτσών, με 9 γκολ κόντρα στην Πυλαία. Ικανή διεκδικήτρια της ίδιας θέσης και η Εμμανουηλίδου της Αρτας.
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΙΝΤΕΡ      :   Κατερίνα Κουκμίση  ( Πυλαία ). Γεννήθηκε το 2000. Δίχως να είναι αυτή την φορά στα καλύτερα της, ήταν και πάλι η κορυφαία της ομάδας της, σημειώνοντας 10 γκολ. Το γεγονός ότι η Πυλαία ηττήθηκε, δεν μας εμποδίζει να την επιλέξουμε, έστω με διαφορές στις λεπτομέρειες σε σχέση με την Σπυριδοπούλου της Αρτας.
ΠΛΕΪ ΜΑΙΗΚΕΡ        :   Ολίνα      Ανδρίτσου ( Αρης Νικαίας ). Γεννήθηκε το 1998. Με 12 γκολ και σειρά από εξαίρετες ενέργειες, οδήγησε τον Αρη Νικαίας στη νίκη επί του Πανοράματος. Είναι σε ανοδική πορεία και σε θαυμάσια κατάσταση.
ΔΕΞΙ ΙΝΤΕΡ               :   Δέσποινα  Φράγκου ( Νέα Ιωνία ). Γεννήθηκε το 1999. Σκόραρε 5 γκολ επί της Βέροιας και έδωσε πολύτιμες λύσεις στην ομάδα της. Προβληματισθήκαμε για την θέση, λόγω της απόδοσης ( και ) της Αμβροσιάδου της Προσοτσάνης.
ΔΕΞΙ  ΕΞΤΡΕΜ          :   Ελλη  Καραγιάννη ( Αρης Νικαίας ). Γεννήθηκε το 1999. Στο ματς με το Πανόραμα έβαλε 8 γκολ και αξιοποίησε ιδανικά την συνεργασία με τις συμπαίκτριες της και ειδικά την Ανδρίτσου, στην αντεπίθεση.
ΠΙΒΟΤ                        :     Σάσκα Νταβίντοβιτς ( Αρτα ). Γεννήθηκε το 1995. Ηταν εξαιρετική απέναντι στην Προσοτσάνη, βάζοντας μάλιστα 9 τέρματα και συμβάλλοντας στο διπλό της ομάδας της. 

No comments