Πρόκριση του ΠΑΟΚ, με νίκη 38-23 επί του Πανοράματος, δηλώσεις Πελεκίδη και Κουμιτσάρσκα, επιστροφή Βαφειάδου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρόκριση του ΠΑΟΚ, με νίκη 38-23 επί του Πανοράματος, δηλώσεις Πελεκίδη και Κουμιτσάρσκα, επιστροφή Βαφειάδου


Ο ΠΑΟΚ πέρασε στους 4 του  Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ Γυναικών, καθώς επικράτησε του Πανοράματος HONDA με 38-23.

Ο κάτοχος του τροπαίου ήταν ήδη μπροστά στο ημίχρονο με 20-9. 

Στην ημιτελική φάση, ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με την Αναγέννηση Άρτας στις 22 Ιανουαρίου στη Μίκρα.

Τα πεντάλεπτα: 3-3, 5-3, 9-6, 13-7, 15-9, 20-9 (ημίχρονο ), 25-10, 27-12, 29-15, 33-16, 36-21, 38-23


ΠΑΟΚ Mateco (Πελεκίδης-Βακάλης): Κατσούνη, Χατζηπαρασίδου 9, Παναγιωτίδου 3, Γκάτζιου 1, Ζυγούρα 2, Κρίτζαλη 3, Καμπόιμ, Σαμολαδά 3, Μούρνου 5, Φερφόλια 5, Τσικνάκη, Κωστοπούλου 1, Μεντεσίδου 1, Νίκολιτς 1, Βαφειάδου 4, Ματαρώνα.

ΠΑΝΟΡΑΜΑ : Ράτσικα, Αμανατίδου 2, Προκοπίδου 5, Αργυροπούλου 4, Λιούκα 2, Γ.Παπαδοπούλου, Κυρικλίδου 4, Κουκλοτίδου, Καραβέλη 6, Α.Παπαδοπούλου, Κουλούρη, Νταντίρα, Κάρτσιου, 

Οι δηλώσεις των Δημήτρη Πελεκίδη και Κατερίνας Βαφειάδου ( που γύρισε στην ενεργό δράση έπειτα από απουσία 9 μηνών λόγω επέμβασης στους χιαστούς συνδέσμους ) μετά τη νίκη-πρόκριση  του ΠΑΟΚ επί του Πανοράματος HONDA, στον επίσημο ιστότοπο του ΠΑΟΚ :  

Δημήτρης Πελεκίδης ( προπονητής ΠΑΟΚ ) :

«Καταρχάς θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή της Κατερίνας Βαφειάδου. Για εμάς είναι μία πολύ σημαντική μονάδα, η οποία θα μας βοηθήσει και στις δύο εγχώριες διοργανώσεις. Για το παιχνίδι, το ζητούμενο ήταν η ομάδα να περάσει στον επόμενο γύρο, ξέραμε ότι υπήρχε διαφορά δυναμικής ανάμεσα στις δύο ομάδες, κάναμε την δουλειά μας, πήραμε το ματς και προχωράμε. Τώρα είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκουραστούμε τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, ώστε να προετοιμαστούμε για τον απαιτητικό Γενάρη που έρχεται».

Κατερίνα Βαφειάδου ( παίκτρια ΠΑΟΚ ) :

«Φτάσαμε στο τέλος αυτής της χρονιάς, το παιχνίδι κύλησε έτσι όπως το θέλαμε, επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Επιτέλους επέστρεψα ξανά στα γήπεδα και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Ελπίζω να συνεχιστεί όλο αυτό έτσι, υγεία σε όλα τα κορίτσια και συνεχίζουμε στον επόμενο γύρο για να αντιμετωπίσουμε την Άρτα».

Η προπονήτρια του Πανοράματος Ελλη Κουμιτσάρσκα είπε στο greekhandball.com :
΄΄ Εντάξει,στην πραγματικότητα το παιχνίδι ήταν προκαθορισμένο ως προς το αποτέλεσμα εξ' αρχής.Με αυτόν τον αντίπαλο στην τρέχουσα χρονική στιγμή αυτό που μπορούσα να ζητήσω απο την ομάδα μου είναι να σταθούν αξιοπρεπώς. Νομίζω ότι το έκαναν όσο μπορούσαν και μπράβο τους΄΄ .

No comments