Τα φαβορί νίκησαν στην Α2 Γυναικών. Φωτο αλλά και δηλώσεις με προπονητή να μιλά για νύχια και ύβρεις και τον ΄΄ αντίπαλο ΄΄ να απαντά - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα φαβορί νίκησαν στην Α2 Γυναικών. Φωτο αλλά και δηλώσεις με προπονητή να μιλά για νύχια και ύβρεις και τον ΄΄ αντίπαλο ΄΄ να απαντά


Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα φαβορί προχώρησαν με νίκες. στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν για την Α2 Εθνική Γυναικών την Κυριακή, με επικράτηση του ΓΑΣ Καματερού, του Αθηναϊκού και του ΑΣ Ηλιούπολης.
Οι δηλώσεις των προπονητών ΓΑΣ Καματερού, Αθηναϊκού και Πολυνίκη Ναυπλίου έχουν την αξία και το ενδιαφέρον τους, αλλά, δεν θα μπούμε στον πειρασμό να τις προτάξουμε.
Θα τις διαβάσετε και θα τις αξιολογήσετε κατά το δοκούν.


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ  16-40

Τα πεντάλεπτα: 0-3, 3-6, 5-8, 7-11, 9-14, 9-18(ημχ.), 10-22, 10-25, 11-27, 13-31, 14-34, 16-40

ΠANIΩΝΙΟΣ  Γ.Σ.Σ. : Νιάρχου, Καπλανίδου 3, Ρενκεριάν, Σιμιτέλου, Ρώτα, Σιδηροπούλου 4, Κιβρσίντιαν 1, Μάρη 2, Καπάσσα 1, Ηλιάδου 5, Καραγιάννη


Γ.Α.Σ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ : Μάγκου 5, Παπαδοπούλου 2, Δαμάσκου 4, Γεωριτζόγλου 2, Μανουσάκη 1, Λιβάρδα 2, Φωτιάδη, Κούρτη 1, Φακίνου, Γκουζούλη 7, Αλιφιέρη 1, Σπαθή 5, Μπρέανου Χρ. 3, Μπρέανου Μ. 2, Χατζηαργύρου 5, Ψαρρή 

Ο προπονητής του ΓΑΣ Καματερού Νίκος Σκοδριανός δήλωσε στο greekhandball.com : 
  ΄΄ Στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου ξεκινήσαμε πολύ νωθρά με κενά στην άμυνα και λάθος επιλογές στην επίθεση. Σταδιακά ανεβάσαμε την απόδοση μας, επιβάλαμε τον ρυθμό μας και φτάσαμε στη νίκη. Στα θετικά του σημερινού παιχνιδιού, ήταν και το γεγονός ότι πήραμε πράγματα από όλες τις παίκτριες. Αυτό σημαίνει ότι γινόμαστε ομάδα και ότι τα καινούρια κορίτσια αρχίζουν και προσαρμόζονται στο τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε να έχουμε ΄΄.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΥΡΩΝΑ-ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 32-12


ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ


ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ 

Τα πεντάλεπτα: 0-2, 4-2, 6-2, 9-4, 13-4, 16-4 (ημίχρονο ) 20-5, 20-6, 23-8, 27-10, 30-10, 32-12

Διαιτητές : Τόλιος-Κουριώτης

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΥΡΩΝΑ : Δημακέα 7, Μαυρόγλου 3, Κοτρώτσιου 2, Παπουτσιδάκη 5, Κούρου 2, Φάντασμα, Μπασόλι 5, Μπέγκα 4, Μάστορη 2, Παπαδημοπούλου 1, Δελατόλα 1.

ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ : Βορριά 2, Τόμα, Τζάγια 1, Παπαδοπούλου 1, Γκοράρι 1, Μαυρογιάννη Ε. 5, Μαυρογιάννη Ζ., Θεοδωροπούλου, Καραμαούνα 1, Σαρρή, Κατσιγιάννη 1, Σταθοπούλου, Ρηγοπούλου.




Ο προπονητής του Πολυνίκη Ναυπλίου, Νίκος Ρουμελιώτης, έστειλε την εξής γραπτή δήλωση του στο greekhandball.com : 
΄΄ Δεύτερο παιχνίδι για την ομάδα μας και αυτό επίσης εκτός έδρας, με μία ιστορική ομάδα όπως ο Αθηναϊκός. Μπήκαμε δυνατά, αλλά, δυστυχώς η έλλειψη παιχνιδιών σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ομάδα μας φτιάχθηκε εδώ και λίγο καιρό, μαζί με κάποια λάθη, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Οι παίκτριες μας εμφανίσθηκαν βελτιωμένες σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Η διαιτησία ήταν καλή, αν εξαιρέσεις τα στραβά μάτια για τα νύχια μιας συγκεκριμένης αθλήτριας του Αθηναϊκού. Αξιοσημείωτη είναι η εριστική συμπεριφορά ορισμένων παικτριών του Αθηναϊκού προς την ομάδα μου με υβριστικά σχόλια. Θα έπρεπε να καταλάβουν ότι είμαστε εδώ για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και όχι για να τσακωνόμαστε μεταξύ μας΄΄.
Δεοντολογικά, θέσαμε υπόψιν του προπονητή του Αθηναϊκού Δημήτρη Τζουανόπουλου τις ως άνω δηλώσεις και ζητήσαμε την θέση του, την οποία δημοσιεύουμε :
΄΄ Δεν υπέπεσε στην αντίληψη μου κάτι σχετικό με ύβρεις ή νύχια, εάν συνέβη κάτι τέτοιο, είναι στη δικαιοδοσία των διαιτητών να το δουν και να το τιμωρήσουν. Προτιμώ βέβαια να μιλάω για το αγωνιστικό κομμάτι και θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθεια των κοριτσιών αφού άντεξαν κι έβγαλαν δύο παιχνίδια σε ένα εικοσιτετράωρο. Συγχαρητήρια θα ήθελα να δώσω και στον Ωρίωνα Χανίων αλλά και στον Πολυνίκη Ναυπλίου για την προσπάθεια που κάνουν ΄΄.
Το greekhandball.com προφανώς δεν υιοθετεί δηλώσεις από όπου και αν προέρχονται και είναι εδώ ώστε να φιλοξενεί απόψεις και τυχόν απαντήσεις.
Απλώς, δεν πρόκειται, στο όνομα της επισκεψιμότητας, να μπούμε στη διαδικασία να συντηρούμε στείρες αντιπαραθέσεις, γιατί ακόμα και η δημοσιότητα απαιτεί χειρισμό και προσοχή.


ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΩΡΙΩΝΑΣ ΧΑΝΙΩΝ   46-7

Τα πεντάλεπτα: 5-0, 8-0, 11-2, 15-3, 18-4, 22-4 (ημίχρονο), 25-4, 26-4, 30-6, 35-6, 41-7, 46-7

Α.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 2006: Παππά 1, Μπάσα 2, Τσιομίδου 8, Φοινικοπούλου 12, Κατσαλήρου 2, Χούτου 2, Ποδηματα 4, Παπανδρέου, Γεμελιάρη 3, Λιούλιου, Ρήγα 1, Παπαγιαννοπούλου 8, Σουμα, Υφαντή 3

Α.Σ.Χ. ΩΡΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ : Μυλωνάκη, Καραγκιοζάκου, Χλωράκη 3, Καμηλάκη, Μάλλιαρου, Γκουλούση, Ζαχαράκη, Νεμπαυλάκη 2, Καμηλάκη Δ. 2, Φράρου




No comments