Μία ακόμα λαμπρή αναγνώριση για τον Αλέξη των 14 τίτλων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μία ακόμα λαμπρή αναγνώριση για τον Αλέξη των 14 τίτλων


Τον Αλέξη Αλβανό, για την αποχώρηση του από την ενεργό δράση σε ηλικία 39 ετών, αποφάσισε να τιμήσει στην ετήσια Γιορτή των Κορυφαίων του 2019 ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, στο πλαίσιο των ειδικών βραβεύσεων του.
Ο Αλβανός, που συνεχίζει την παρουσία του στο χαντμπολ προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην ΑΕΚ, ως μέλος του τεχνικού τιμ της, έχει στο ενεργητικό του 6 Πρωταθλήματα και 7 Κύπελλα, όπως και 1 Ευρωπαϊκό Κύπελλο με την Γκούμερσμπαχ.
Πήρε τίτλο με Πανελλήνιο, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΔΙΚΕ.ΑΣ., Ολυμπιακό/Ομιλο Ξυνή ενώ κατέκτησε την 6η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 με την Εθνική Ελλάδος.
Ο Π.Σ.Α.Τ. θα τιμήσει επίσης τον κολυμβητή Σπύρο Γιαννιώτη που το 2020 θα μπει στο Ηall of Fame της παγκόσμιας κολύμβησης, όπως και την οικογένεια του Αλέξανδρου Νασούλα και της Ευαγγελίας Ψάρρα καθώς και τα τέσσερα μέλη της ασχολούνται ενεργά με την τοξοβολία.
Η   Γιορτή   των   Κορυφαίων   θα   πραγματοποιηθεί   τη   Δευτέρα,   9   Δεκεμβρίου   και   ώρα  18:00,   στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

No comments