Από το «Δαΐς» στον Ρέντη ο Διομήδης - To παρασκήνιο με το κασκόλ της Μέλσουνγκεν (φωτογραφίες) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Από το «Δαΐς» στον Ρέντη ο Διομήδης - To παρασκήνιο με το κασκόλ της Μέλσουνγκεν (φωτογραφίες)

Πάνω αριστερά: Μπόσκος, Ντάσεβιτς, Τζίμπουλας, Σπέντζος. Κέντρο: Γκολούμποβιτς. Κάτω αριστερά: Μαρκατάτος. Κάτω δεξιά: Πετράκη

Στο «Μελίνα Μερκούρη» βρέθηκε σύσσωμη η ομάδα του Διομήδη Άργους, χθες (24/11), ώστε να παρακολουθήσει την ευρωπαϊκή αναμέτρηση, Ολυμπιακός-Μέλσουνγκεν. Οι «Λύκοι» ταξίδεψαν στο Λεκανοπέδιο για τον αγώνα με αντίπαλο τον Δούκα, που ξεκίνησε πέντε ώρες πριν από το σπουδαίο παιχνίδι των Ερυθρολεύκων, δηλαδή στις 13:00 (σ.σ. νίκη του Διομήδη με 27-26).
Ο τεχνικός του Διομήδη, Γιώργος Χαλκίδης, δεν χάλασε το... χατίρι των παικτών του, οι περισσότεροι από τους οποίους είχαν εκφράσει διάθεση να δουν από το γήπεδο, με την ευκαιρία της παρουσίας τους στην Αθήνα, τον αγώνα για το EHF Cup και να πάρουν μία γεύση από το γερμανικό μεγαθήριο.
Ο ίδιος ο Χαλκίδης, που έχει αγωνιστεί στη Μπουντεσλίγκα, ήξερε πως επρόκειτο για μοναδική εμπειρία και φρόντισε τα... κανονίσματα. Έτσι, όλη η αποστολή, αθλητές, τεχνικό τιμ και παράγοντες, παρακολούθησαν το παιχνίδι, φορώντας πολιτικά ρούχα, ενώ κάθονταν πλάι στους φιλοξενούμενους.   

*Τις φωτογραφίες εξασφάλισε και δημοσιεύει το greekhandball.com

 Με την γκρι ο Τσιγαρίδας, με την λευκή ο Μπόσκος και με την κόκκινη ο Κρεμαστιώτης

Ο Μαρκατάτος έπιασε... φιλίες. Ο παίκτης του Διομήδη ζήτησε από τον Γερμανό ταξιδιώτη να πάρει το κασκόλ της Μέλσουνγκεν, όμως εκείνος τού απάντησε πως είχε μόνο αυτό. Έτσι, οι δυο τους... μοιράστηκαν το κασκόλ και τράβηξαν αναμνηστική φωτογραφία.

No comments