Βαλαβάνης: «Το ματς με τον Φαίακα ήταν... italian job, προσοχή στο... τηλεοπτικό στη Νίκαια» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βαλαβάνης: «Το ματς με τον Φαίακα ήταν... italian job, προσοχή στο... τηλεοπτικό στη Νίκαια»



Μόνο από το θετικό αποτέλεσμα, κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας, έμεινε ικανοποιημένος ο προπονητής της Δράμας, Σάκης Βαλαβάνης, αφού η συνολική εικόνα της ομάδας του τον απογοήτευσε. Πλέον, οι Δραμινοί έχουν στραφεί στο προσεχές παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη Νικαίας και ο τεχνικός τους ζητά από τους παίκτες του να μην παρασυρθούν από το γεγονός πως το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, όπως θεωρεί ότι συνέβη απέναντι στους νησιώτες.
Μιλώντας στο greekhandball.com, ο Βαλαβάνης τόνισε: «Ήταν ένα από τα χειρότερα, ίσως το χειρότερο, παιχνίδι μας, μέσα στην τελευταία πενταετία. Μας κράτησε ο Κώστας (σ.σ. Γουργούμης). Δεν δικαιούμασταν τίποτα από αυτό το ματς, σταθήκαμε τυχεροί. Μ' έναν παίκτη λιγότερο και 3 γκολ πίσω στο σκορ, 1:33 πριν από το φινάλε, ήταν πραγματικά... italian job αυτό που κάναμε, καθώς «κλέψαμε» τον βαθμό. Στα θετικά, συγκαταλέγεται το γεγονός ότι δεν τα παρατήσαμε».
Όσο για το εκτός έδρας ματς (17/11, 13:00) με τον Άρη Νικαίας, που είναι μάλιστα τηλεοπτικό, ο κόουτς της Δράμας, ανέφερε: «Για να έχει αξία αυτό που πετύχαμε απέναντι στον Φαίακα, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κόντρα στον Άρη Νικαίας. Πρόκειται για μία σοβαρή και συγκροτημένη ομάδα. Φυσικά, δεν θα πρέπει να παρασυρθούμε ξανά από το γεγονός πως θα μας δείξει και πάλι, για δεύτερη διαδοχική φορά, η τηλεόραση. Θεωρώ πως οι παίκτες μου, κόντρα στον Φαίακα, έκαναν πιο εξεζητημένα πράγματα απ' ό, τι συνήθως και έπαιξαν περισσότερο ατομικά, γιατί όλοι τους είχαν στο μυαλό τους πως το ματς ήταν τηλεοπτικό και έτσι προσπαθούσαν να εντυπωσιάσουν. Σε αυτό, ωστόσο, ευθύνομαι και εγώ, που δεν τους συγκράτησα».


No comments