Γιορτή χαντμπολ για τα Δημοτικά Σχολεία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γιορτή χαντμπολ για τα Δημοτικά Σχολεία



Το Σαββατό 30 Νοεμβρίου στις 14:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου «Γ.ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ», θα πραγματοποιηθεί Γιορτή χάντμπολ που διοργανώνει η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος(Ο.Χ.Ε) σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου –Αγίων Θεοδώρων- Περαχώρας και το γραφείο Φυσικής Αγωγής Κορίνθιας.
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος ΒΕ ACTIVE, το οποίο εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και σκοπό έχει να δραστηριοποιήσει τον κόσμο σχετικά με την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης.
Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί  με την συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Δήμο Λουτρακίου –Αγίων Θεοδώρων- Περαχώρας σε διαμορφωμένα γήπεδα εντός του κλειστού Γυμναστηρίου .
Όλοι μαζί μαθητές, γονείς, δάσκαλοι και η τοπική κοινωνία θα στείλουν το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας μέσα από το χάντμπολ και το πρόγραμμα ΒΕ ACTIVE.
Συντονιστές της εκδήλωσης θα είναι ο κος Χατζηκωνσταντίνου Κων/νος και η κα Μπάκου Μαρία με υπεύθυνο από πλευράς της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος τον Περιφερειακός Ομοσπονδιακό Προπονητή κο Κώστα Κότσιρα.

No comments