Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Ηλυσιακού για την διαιτησία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Ηλυσιακού για την διαιτησίαΑιχμηρή ανακοίνωση διαμαρτυρίας, για τις αποφάσεις των διαιτητών στην χθεσινή (9/11) αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αθηναϊκό, εξέδωσε η ομάδα του Ηλυσιακού. Ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του, τονίζει ότι η "εχθρική" διαιτησία, και ειδικά στην αρχή του αγώνα, εκνεύρισε τους αθλητές της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Ηλυσιακού Α.Ο.:

"Το τμήμα χάντμπολ του Ηλυσιακού Α.Ο. είναι αναγκασμένο, μετά από πολλά χρόνια, να εκδώσει ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία.

Καταρχήν, θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Αθηναϊκό για τη νίκη του στον χθεσινό μεταξύ μας αγώνα. Ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο και ξεκαθαρίζουμε ότι νίκησε δίκαια.

Αυτό που είναι όμως ακατανόητο, είναι ο λόγος για τον οποίο οι διαιτητές του χθεσινού αγώνα, κύριοι Αβράμης και Χρόνης, επεδίωξαν να είναι αυτοί οι πρωταγωνιστές, σε βάρος των αθλητών των δύο ομάδων.

Με αδιανόητες και ακατανόητες αποφάσεις από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, όταν οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, κατάφεραν να εκνευρίσουν τους αθλητές μας και όποτε η ομάδα μας πλησίαζε στο σκορ, ανακάλυπταν μία παράβαση που δεν υπήρχε. Δυστυχώς, συνέχισαν να παίρνουν παράλογες αποφάσεις, ακόμα και σε χρονικά σημεία του δευτέρου ημιχρόνου που η διαφορά του σκορ ήταν στα 10 γκολ και το αποτέλεσμα του αγώνα είχε σχεδόν κριθεί.

Επίσης, θέλουμε να επισημάνουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που η διαιτησία του κυρίου Αβράμη είναι εχθρική απέναντι μας, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών.

Πρέπει να καταλάβουν ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές, διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα και υποβαθμίζουν το άθλημα.

Δεν ζητάμε την εύνοια κανενός, αλλά απαιτούμε ισονομία, δικαιοσύνη και πάνω από όλα σεβασμό στον Σύλλογο μας, ο οποίος έχει 92 χρόνια ιστορίας στον Ελληνικό αθλητισμό και διατηρεί ακόμα και σήμερα 9 αθλήματα, σε εθνικές κατηγορίες."

No comments