Οταν το μαύρο γίνεται άσπρο... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οταν το μαύρο γίνεται άσπρο...


Με λίγα λόγια, επειδή, σκοπός μας είναι η σύνθεση, αλλά, η ηπιότητα όπως και η ανοχή ( σε πολλά και διάφορα απίθανα, απόλυτα αντιδεοντολογικά και αντισυμβατικά...) δεν σημαίνει κιόλας και αποδοχή ( Σ.Σ. όταν εμείς επιλέξουμε, θα δοθεί, στο κατάλληλο επίπεδο, η ανάλογη συνέχεια και προέκταση ) :
Ευχάριστο είναι ότι χάρη ( και ) στις πιέσεις του greekhandball.com, τον αγώνα  μας και την δημοσιοποίηση του αδιεξόδου για την κάλυψη του πρωταθλήματος της Handball Premier, εξασφαλίσθηκε το τηλεοπτικό συμβόλαιο.
Ευχάριστο είναι ότι όσοι έσκιζαν τα ρούχα τους ότι ΄΄όλα είναι τακτοποιημένα΄΄, ομολογούν τώρα ότι αποκαλύπταμε εμείς : Οτι το χαντμπολ ήταν εκτός τηλεόρασης τον Σεπτέμβριο, τότε που δώσαμε μάχη για να αλλάξει το σκηνικό, όπως και συνέβη.
Δυσάρεστο είναι ότι η ΟΧΕ θα πάρει 30.000 ευρώ έναντι των 75.000 ευρώ που εισέπραξε πέρσι.  Για όλο το πακέτο των μεταδόσεων, σε επίπεδο συλλόγων και Εθνικών ομάδων.
Δυσάρεστο είναι ότι οι ομάδες δεν θα έχουν οικονομικό όφελος, όπως και ότι προφανώς δεν μπορούν να αρκούνται στα κεκτημένα  και σαφή, για το δικαίωμα μετάδοσης των αγώνων τους με δική τους ευθύνη, όπως συμβαίνει σε όλες τις Ομοσπονδίες, άλλωστε. Σου...χαρίζουν ότι δικαιούσαι και καμαρώνεις κιόλας...Ελεος...
Δυσάρεστο είναι ότι σε ένα περιβάλλον το οποίο χαρακτηρίζεται από εσωστρέφεια, ορισμένοι αντί να βλέπουν την αλήθεια και να εκτιμούν ότι πέρασε η εποχή του μονοπωλίου ( όπως ίσχυε, για παράδειγμα, στις τράπουλες και τα σπιρτόκουτα στην Ελλάδα, πριν από 50 χρόνια...), για το καλό του αθλήματος, βλέπουν φαντάσματα και αναφέρονται στα, αμφιλεγόμενα, κουμπιά της Αλέξαινας, μαγειρεύοντας για δύο παιδιά στην ίδια κατσαρόλα...
Ευχάριστο είναι ότι έχουμε υπομονή, μα και τον επαγγελματισμό και την ευθύνη, να παρουσιάζουμε ενυπόγραφα τις απόψεις μας.
Δυσάρεστο είναι ότι ορισμένοι, εκτός ΟΛΩΝ των συλλόγων με τους οποίους έχουμε ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΑΡΙΣΤΗ συνεργασία, συνεχίζουν να χάνουν την ψυχραιμία τους.
Εδώ θα είμαστε, να τα λέμε, για το κοινό καλό.
Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν ΟΛΕΣ οι ομάδες, μας γεμίζει ευθύνη.
Ο κόσμος καταλαβαίνει, αναγνωρίζει. Η πρόοδος φαίνεται. Ευχαριστούμε !!
Υπομονή να έχετε. Και καλή καρδιά.


Νίκος Δελαγραμμάτικας


No comments