Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι για τη Νέα Ιωνία - Δηλώσεις Δανήλου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι για τη Νέα Ιωνία - Δηλώσεις Δανήλου



Η Νέα Ιωνία... έπεσε μαχόμενη στην Πορτογαλία, καθώς αν και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάλεντζ Καπ, έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στο δεύτερό της παιχνίδι, ως φιλοξενούμενη αυτή τη φορά, με αντίπαλο την SIR 1MAIO/ADA CJB.
Η ομάδα του Μενέλαου Δανήλου επικράτησε σήμερα (10/11) με 18-15 (στο ημίχρονο βρισκόταν πίσω με 10-9), παρά το γεγονός πως και πάλι δεν έπαιξαν οι Μ. Κεπεσίδου, Στουγιαννίδου, Μίλασιτς, αφού προέρχονται από τραυματισμούς. Η Νέα Ιωνία ανταποκρίθηκε άψογα στα ανασταλτικά της καθήκοντα και συνολικά, απέδειξε πως το χθεσινό (09/11) παιχνίδι ήταν μια κακή παρένθεση και βεβαίως δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα και την δουλειά της ελληνικής ομάδας.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Δανήλος Μ.): Κεπεσίδου Μ., Μανιά 2, Φράγκου 2, Μίλασιτς, Καρέλα 1, Κολλήρη, Ντιμτσούδη 2, Κεπεσίδου Ν. 5, Παπουτσή, Βασιλείου 5, Ζένελη, Νταβέφσκα, Χριστοπούλου 1, Ζηνονίδου, Χρυσοκέντη, Στουγιαννίδου

Δίλεπτα: 3-6, Πέναλτι: 3/5, 5/5


Δανήλος: «Τα κορίτσια δεν φοβήθηκαν καθόλου, πίστεψαν στη νίκη»

Ο τεχνικός της Νέας Ιωνίας, Μενέλαος Δανήλος, σχολίασε στο greekhandball.com: «Χθες (09/11), είχαμε ένα καταστροφικό πρώτο δεκαπεντάλεπτο. Και αυτό διότι δυσκολευτήκαμε να μπούμε στον ρυθμό ενός ευρωπαϊκού παιχνιδιού. Παρ' όλα αυτά, σήμερα (10/11) ισορροπήσαμε, βγάλαμε ενέργεια και είχαμε ρυθμό. Τα κορίτσια δεν φοβήθηκαν καθόλου, πίστεψαν στη νίκη. Κλείσαμε όλα τα ατού της πορτογαλικής ομάδας, αφού άλλωστε είχαμε ήδη δει από χθες, από κοντά, ποιές αθλήτριές τους θα έπρεπε να προσέξουμε περισσότερο. Συγχαρητήρια στα παιδιά, που μετά από ένα δυσκολο ματς, έβαλαν το κεφάλι κάτω και έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση γι' αυτές και για την ομάδα». 

No comments