Μπράβο για τον καλό αγώνα ( σε όλα τα παιδιά ) και τον ΣΕΒΑΣΜΟ, τα αποτελέσματα είναι μόνο το κερασάκι... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπράβο για τον καλό αγώνα ( σε όλα τα παιδιά ) και τον ΣΕΒΑΣΜΟ, τα αποτελέσματα είναι μόνο το κερασάκι...



Η ανάρτηση που ακολουθεί, έχει ως πηγή τον λογαριασμό στο διαδίκτυο του κ.Αναστάσιου Παπαγιώτα, αρωγού της Ακαδημίας χαντμπολ του ΠΑΟΚ και την παρουσιάζουμε ως έχει, προσθέτοντας, για λόγους δεοντολογίας, τα πεντάλεπτα και την σύνθεση του Φοίβου, από το φύλλο αγώνα που έχουμε, επίσης, στη διάθεση μας.
Στις λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν προσεκτικά, με ΣΕΒΑΣΜΟ, είναι όλη η ουσία του παιχνιδιού, πέρα και πάνω από νίκες και ήττες.

Εφήβων 3η Αγωνιστική ΔΑΚ Συκεών
Τελικό Αποτέλεσμα
ΠΑΣ Φοίβος Συκεών - ΠΑΟΚ 28 - 34

''   Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι έγινε το απόγευμα της Κυριακής με αρκετό κόσμο και όμορφη ατμόσφαιρα για τους Εφήβους μας στο ΔΑΚ Συκεών με την ομάδα του Φοίβου .
Πριν τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του σπουδαίου προπονητή που μας άφησε Γιώργου Σαίτη ο οποίος έφυγε πρόωρα από την ζωή σε ηλικία 54 ετών, αφήνοντας πίσω μεγάλη παρακαταθήκη για το ελληνικό χάντμπολ με μία σπουδαία δουλειά στα τμήματα υποδομών των ομάδων που εργάστηκε ως προπονητής.
Σε όλη την διαδρομή του από τον Πανιώνιο, τον Πανελλήνιο, τον Διομήδη, έως τον Δούκα, τον συντρόφευαν το ήθος και η αξιοπρέπεια. 

Η ομάδα μας αγωνίστηκε χωρίς τον κεντρικό της αμυντικό ( πίβοτ )Κωνσταντίνο Κυριακίδη που από αύριο θα είναι πάλι κοντά μας, με 9 εφήβους και 7 Παίδες. Συγχαρητήρια στους προπονητές και των δύο ομάδων , στους αθλητές για το όμορφο θέαμα που μας παρουσιάσανε . Συνεχίζουμε .
Τα πεντάλεπτα : 2-3, 4-6, 6-8, 8-10, 11-13, 15-15 ( ημίχρονο ), 20-18, 20-21, 22-24, 25-26, 27-30, 28-34 
ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ ( Στέλιος Σεϊρεκίδης ) :
Μεγγίδης, Βακαλόπουλος, Καραογλανίδης 5, Αυγετίδης, Παπανάρκος, Δημουλιός 3, Μητράκος, Μουταφίδης 11, Χαραλαμπίδης 3, Τσιρανίδης, Κουλάλης, Τραγιάννης, Μαρκατάτος 1, Βασιλικάρης , Φώτογλου 5, Καρακεχαγιάς.
ΠΑΟΚ ( Αλέξης Παπαβασίλης ) :
Γιορανίδης 12 , Ντέμπος 7 , Παπαγιώτας 2 , Βελισσαρίου , Σαχίνης , Τεληκώστογλου Ε. 2 , Λαμπούδης 4 , Κοντούδης 4 , Τεληκώστογλου Μ. 1 , Φρειδερίκος 2 , Μαρίνος ,Κατσαπαντέρας, Μαυρουλοσιφάκης , Καρασαββαίδης , Σαριλάκης , Φράγκου ''.

No comments