Ριγανάς: «Παίξαμε γρήγορο χάντμπολ...» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ριγανάς: «Παίξαμε γρήγορο χάντμπολ...»


Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, με αντίπαλο τον Φίλιππο Βέροιας, έμεινε ο τεχνικός του Φαίακα Κέρκυρας, Νίκος Ριγανάς, ο οποίος τόνισε στο greekhandball.com πως η ομάδα του έπαιξε γρήγορο χάντμπολ.
Ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ήμασταν πολύ σοβαροί σε όλο το ματς. Δουλέψαμε καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας με σκοπό να παίξουμε γρήγορα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου. Το σκορ είναι υψηλό, ακριβώς για τον λόγο ότι παίξαμε γρήγορο χάντμπολ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα και όταν ο Φίλιππος έπαιξε 7 εναντίον 6, καταφέραμε και «κλέψαμε» πολλές μπάλες».
Τόνισε, ακόμη: «Στο δεύτερο ημίχρονο, κρατήσαμε χαρακτήρα. Μού δόθηκε η δυνατότητα να κάνω ροτέισον και να χρησιμοποιήσω παίκτες, που είτε έχουν παίξει λίγο, είτε καθόλου, και όλοι τους αντιμετώπισαν το ματς με απόλυτη σοβαρότητα».
Κατέληξε λέγοντας: «Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς, κόντρα στον Ολυμπιακό. Σε αυτά τα παιχνίδια,  κίνητρό μας είναι να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται...».

No comments