Ο Δούκας τιμά την μνήμη του Γιώργου Σαΐτη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Δούκας τιμά την μνήμη του Γιώργου ΣαΐτηΦόρο τιμής στη μνήμη του Γιώργου Σαΐτη, που έφυγε νωρίς και ξαφνικά από την ζωή, αποδίδει ο Δούκας, η διοίκηση του οποίου αποφάσισε να αφιερώσει το φετινό τουρνουά μικρών ηλικιών "Duke" στη μνήμη του εκλιπόντος προπονητή του συλλόγου, ως ελάχιστη αναγνώριση του έργου και της προσφοράς του στον σύλλογο, αλλά και γενικότερα στον χώρο του χάντμπολ.

Το τουρνουά («Duke 2020»), το οποίο αφορά στις κατηγορίες Παίδων και Παμπαίδων Α', θα διεξαχθεί από τις 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου. Οι αναμετρήσεις, επιπλέον, θα λάβουν χώρα στο «Δαΐς».

H ΜΑΞΙΜΙΡ ΔΙΝΕΙ «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΑΜΨΗ» ΣΤΟ DUKE!
Σε ότι αφορά στο οργανωτικό κομμάτι, οι προετοιμασίες για τη φετινή διοργάνωση συνεχίζονται κανονικά.
Η περσινή νικήτρια του τουρνουά Μαξιμίρ Παστέλα, ίσως η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης στην ηλικία Κ16, έχει αποδεχθεί ήδη την πρόσκληση των Εκπαιδευτηρίων και πρόκειται να ταξιδέψει στη χώρα μας, για να λάβει μέρος στη διοργάνωση, ενώ παράλληλα φαίνεται πως απομένουν λεπτομέρειες για την θετική απάντηση ομάδας από την Σερβία. Βεβαίως, στο τουρνουά θα συμμετάσχουν και ελληνικά σωματεία, με τα οποία, προς το παρόν, γίνονται επαφές.No comments