Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκες για Κρίστιανσταντ, Μότορ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκες για Κρίστιανσταντ, Μότορ


Στα δύο χθεσινά (27/11) παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της δέκατης αγωνιστικής της διοργάνωσης του Τσάμπιονς Λιγκ, Κρίστιανσταντ και Μότορ επικράτησαν των Βίσλα Πλοκ και Πόρτο αντίστοιχα.

Η Κρίστιανσταντ, στο τελευταίο της παιχνίδι για τη φετινή αγωνιστική σεζόν στη διοργάνωση, νίκησε εντός έδρας με 24-20 (15-9 ημίχρονο) και κατέλαβε την τέταρτη θέση στον τέταρτο όμιλο. Από την άλλη πλευρά, αυτή η ήττα δεν επηρεάζει την Βίσλα Πλοκ καθώς είχε εξασφαλίσει από την περασμένη αγωνιστική την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στο αγωνιστικό μέρος οι Σουηδοί πήραν από την αρχή το προβάδισμα ενώ η διαφορά έφτασε ακόμα και το συν εννιά υπέρ τους. Ο Βάλτερ Κριντζ ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 10 γκολ, ενώ για τους ηττημένους ο Ζίγκα Μλάκαρ είχε 7.

Στην αναμέτρηση του δεύτερου ομίλου, η Μότορ πέτυχε την πρώτη της νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από διάστημα 10 μηνών ! Μέχρι και τον χθεσινό (27/11) αγώνα μέτραγε 12 διαδοχικές ήττες στην διοργάνωση. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε 33-29 ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι η Πόρτο δεν μπόρεσε να πάρει το προβάδισμα σε κανένα σημείο του αγώνα. Για τους νικητές πρώτος σκόερ ήταν ο Ίγκορ Σόροκα, ο οποίος σταμάτησε στα 8 γκολ.

No comments