Η... επανένωση των Μελετάκων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η... επανένωση των Μελετάκων


Στα αριστερά της φωτογραφίας είναι ο παίκτης του Δούκα, Δημήτρης Μελετάκος και στα δεξιά ο τεχνικός του Άρη Νικαίας, Τάκης Μελετάκος

Μετά από καιρό, οι Μελετάκοι βρέθηκαν ξανά, όλοι μαζί, στο γήπεδο, σε επίσημη αναμέτρηση. Στο χθεσινό (09/11) παιχνίδι μεταξύ του Δούκα και του Άρη Νικαίας, στο «Δαΐς» (25-27), ο... μικρός της οικογένειας, ο Δημήτρης (σ.σ. γεννημένος το 1996), που μετακινήθηκε στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων το καλοκαίρι, αντιμετώπισε τον θείο του και πρώην προπονητή του στον Άρη, Τάκη, καθώς και τον κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερο αδελφό του, Γιώργο, πρώην συμπαίκτη του.
Τόσο ο Δημήτρης, όσο και ο Γιώργος, που μεγάλωσαν στη Θεσσαλονίκη, έμαθαν χάντμπολ και ανδρώθηκαν στην ΧΑΝΘ. Στη συνέχεια, ο Γιώργος μετακινήθηκε στον Άρη Νικαίας, για να τον... αναλάβει ο Τάκης. Όταν, όμως, ο Δημήτρης πήρε την απόφαση να... κατηφορίσει και εκείνος, ο Γιώργος έπαιζε ήδη στον Ποσειδώνα Λουτρακίου.
Έτσι, τα αδέλφια έχουν υπάρξει, μέχρι τώρα, συμπαίκτες μονάχα μια σεζόν, την αγωνιστική περίοδο 2018-19, στον Άρη Νικαίας, ενώ ως αντίπαλοι συναντήθηκαν δύο φορές την σεζόν 2016-17. Τότε, ο Γιώργος πήρε Πρωτάθλημα με τον ΔΙΚΕΑ και ο Δημήτρης γνώρισε τον υποβιβασμό ως παίκτης του Άρη Νικαίας.
«Δεν έχω χάσει ποτέ από τον αδελφό μου», ανέφερε στο greekhandball.com ο Γιώργος Μελετάκος, που... έριξε λάδι στη φωτιά και προκάλεσε τον Δημήτρη.
Ο Γιώργος και ο Δημήτρης Μελετάκος είναι γιοι του αδελφού του Τάκη Μελετάκου, όμως ο... αθλητικός τους πατέρας είναι, μάλλον, ο κόουτς της ομάδας της Νίκαιας.
  

No comments