Η καλύτερη 7άδα της 7ης αγωνιστικής στην Handball Premier - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η καλύτερη 7άδα της 7ης αγωνιστικής στην Handball Premier


Η δημοσιογραφική ομάδα του greekhandball.com  επέλεξε την καλύτερη 7άδα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Handball Premier.
Από 2 παίκτες έχουν στην 7άδα, Ολυμπιακός, Δράμα και Πυλαία, που σημείωσαν νίκες με ιδιαίτερη σημασία και αυξημένο βαθμό δυσκολίας.
Τρείς από τους επτά παίκτες, αυτή την φορά, είναι ξένοι.
Στην 7άδα θα μπορούσαν, επίσης, να είναι ο Λέμος του Ολυμπιακού, ο Μόγια Φλορίδο της ΑΕΚ  και ο Λίμα του Διομήδη, ωστόσο, προτιμήσαμε τον Ντράσκιτς ως πλαίυ μαίηκερ, καθώς, ήταν καταλυτικός στην νίκη της Δράμας και τον Τζηρά επειδή έβαλε τις βάσεις για την επιτυχία του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ.
Η καλύτερη 7άδα από το greekhandball.com  : 
  
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: Ραντούλε Ραντούλοβιτς ( Πυλαία ). Γεννήθηκε το 1988. Στήριξε την ομάδα του στο ματς με τον Αερωπό και είχε καθοριστική προσφορά στην επιτυχία της Πυλαίας, με τις επεμβάσεις και την σταθερότητα του.
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ: Χρήστος Χαϊτίδης   ( Δράμα ). Γεννήθηκε το 1996.  Πέτυχε 6 γκολ σε 7 προσπάθειες κόντρα στον Αρη στη Νίκαια. Η εμφάνιση του θα τον βοηθήσει ώστε να αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται να έχει.
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΙΝΤΕΡ: Γιάννης Καλόμοιρος ( Πυλαία ). Γεννήθηκε το 1998. Με τα 8 γκολ που σημείωσε σε βάρος του Αερωπού ήταν πολύτιμος για την Πυλαία. Βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση ο νεαρός παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
ΠΛΑΙΥ ΜΑΙΗΚΕΡ: Πέταρ   Ντράσκιτς   ( Δράμα ). Γεννήθηκε το  1995. Ακόμα μία σπουδαία  παρουσία από τον παίκτη που κράτησε όρθια την Δράμα στη Νίκαια με τις επιλογές του και τα 13 γκολ που σημείωσε.
ΔΕΞΙ ΙΝΤΕΡ: Χάρης Μάλλιος  ( Ολυμπιακός ). Γεννήθηκε το 1987.  Πέτυχε 7 γκολ σε βάρος του ΠΑΟΚ, κυρίως, ωστόσο, ήταν ηγετική φυσιογνωμία για τον Ολυμπιακό, προσφέροντας με την προσωπικότητα, το πάθος, την εμπειρία και την κλάση του, όχι μόνο ουσιαστική βοήθεια αλλά και έμπνευση στους συμπαίκτες του.
ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ: Δημήτρης Τζηράς ( Ολυμπιακός ). Γεννήθηκε το 1991. Δεν ξεχώρισε μόνο για τα 5 γκολ που έβαλε στο τέρμα του ΠΑΟΚ, αλλά και για την ηγετική παρουσία του σε ένα σημαντικό ματς. Ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν εξαιρετικός. 
ΠΙΒΟΤ: Πλάθα Χιμένεθ   ( ΑΕΚ ). Γεννήθηκε το 1994. Ηταν χρησιμότατος για την ΑΕΚ στο ματς με τον Δούκα, καθώς, όχι μόνο σκόραρε 3 φορές, αλλά, κέρδιζε πέναλτι και δίλεπτα ως διαρκής πηγή κινδύνου. Ανάγκαζε τους αντίπαλους αμυντικούς να παραμένουν στα 6μ δημιουργώντας ευκαιρίες στους συμπαίκτες του ώστε να σκοράρουν.

No comments