Η καλύτερη 7άδα της 6ης αγωνιστικής στην Handball Premier - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η καλύτερη 7άδα της 6ης αγωνιστικής στην Handball Premier




Η καλύτερη επτάδα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Handball Premier, όπως επελέγη από την συντακτική ομάδα του greekhandball.com, αποτελείται από τους εξής παίκτες, από τους οποίους μάλιστα μόνο ένας, είναι ηλικίας άνω των 25 ετών :

Τερματοφύλακας : Κώστας Γουργούμης ( Δράμα ) 36 ετών. Καταπληκτική εμφάνιση απέναντι στον Φαίακα. Στήριξε με τρόπο καθοριστικό την ομάδα του.
Αριστερό εξτρέμ : Γιώργος Παπαβασίλης ( ΠΑΟΚ ) 19 ετών. Αγωνίσθηκε 35 λεπτά, έως την αποβολή του και σημείωσε 4 γκολ. Σοβαρή παρουσία στο νικηφόρο ματς του ΠΑΟΚ στην Βέροια, όπου ο Φίλιππος δυσκόλεψε τους Θεσσαλονικείς. 
Αριστερό ίντερ : Μανώλης Λαδάκης ( Αρης Νικαίας ) 23 ετών. Καθοριστική η συμβολή του στο διπλό απέναντι στον Δούκα. Πέτυχε 6 γκολ και είχε σωστές επιλογές σε κρίσιμα σημεία.
Πλαίϋ μαίηκερ  : Πέταρ Ντράσκιτς ( Δράμα ) 24 ετών. Πήρε το σκορ από το 24-27 και το πήγε στο 27-27 με τρία δικά του τέρματα σε 70 δεύτερα, στην εκπνοή του αγώνα. Θα μπορούσε να είναι στη θέση του ο Φώτης Μισαηλίδης του Αερωπού, με τα 8 γκολ που σημείωσε, ωστόσο, οριακά προτιμήθηκε ο Ντράσκιτς επειδή όντως αυτό που πέτυχε, δεν το βλέπουμε συχνά.
Δεξί ίντερ :  Στέλιος Ασβεστάς ( Αρης Νικαίας )  20 ετών. Γύρισε στις καλές εμφανίσεις και με τα 5 γκολ που πέτυχε, συνέβαλε αποφασιστικά στην νίκη του Αρη επί του Δούκα. Πολύτιμη μονάδα για τον Αρη Νικαίας.
Δεξί εξτρέμ : Πέτρος Κυριακού ( Αερωπός )  25 ετών. Βοήθησε αποφασιστικά με τα 4 γκολ και εν γένει τις επιλογές του, στην επιτυχία απέναντι στον Διομήδη, στην Εδεσσα.
Πίβοτ :  Τάσος Τσαμουρίδης ( Φαίακας ) 24 ετών. Με τα 9 γκολ που έβαλε στη Δράμα, έβαλε τις βάσεις για το θετικό αποτέλεσμα του Φαίακα. Ηταν ασταμάτητος από τους γηπεδούχους. 

No comments