Pregame : Διομήδης Άργους- Άρης Νίκαιας Olympic Diagnostic - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame : Διομήδης Άργους- Άρης Νίκαιας Olympic Diagnostic





Για την τέταρτη αγωνιστική της Handball Premier, o Διομήδης υποδέχεται στο Άργος τον Άρη Νίκαιας, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 18:00. Οι δύο ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει την αγωνιστική σεζόν με τον τρόπο που επιθυμούσαν.Ο μεν Διομήδης προέρχεται από την οριακή ήττα από τον Φαίακα στην Κέρκυρα και μετά από τρεις αγωνιστικές έχει μία νίκη. Οι «Λύκοι» θα επιζητήσουν, μπροστά στους φιλάθλους τους, τη νίκη που θα τους βοηθήσει να δώσουν λύση στο ζήτημα ομοιογένειας που αντιμετωπίζουν από την αρχή της χρονιάς. Οι φιλοξενούμενοι ταξιδεύουν για το Άργος και ευελπιστούν σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει… άλλον αέρα ενόψει της συνέχειας.

Ο Γιάννης Χαντέλης μίλησε στο greekhandball.com και ανέφερέ ότι η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Διομήδη. Αναλυτικά είπε:

"Το Σάββατο έχουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα στην έδρα μας απέναντι σε μια ομάδα που παρουσιάζεται σοβαρή στα παιχνίδια. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο όλη την εβδομάδα και θα στοχεύσουμε στις αδυναμίες του. Με όπλο τη δυνατή μας έδρα , το γρήγορο παιχνίδι  αλλά και με την άμυνά μας θα εμφανιστούμε πιο έτοιμοι και σοβαροί για να πάρουμε τους δυο πολύτιμους βαθμούς. Η νίκη για εμάς είναι μονόδρομος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Ο Μανώλης Λαδάκης από την ομάδα του Άρη,σύμφωνα με όσα είπε στο greekhandbal.com, αναμένει ένα αμφίρροπο παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα. Οι δηλώσεις του:

"Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δυνατή έδρα αλλά αυτό δεν μας φοβίζει. Θέλουμε πάρα πολύ ένα καλό αποτέλεσμα στο Άργος. Έχουμε δουλέψει σκληρά γι' αυτή την αναμέτρηση και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είμαι πολύ αισιόδοξος και ελπίζω να δικαιωθώ για αυτό.

Για τους φιλοξενούμενους,δεν θα αγωνιστεί ο αρχηγός της ομάδας, Μιχάλης Μαλανδρένιας, λόγω προβλήματος τραυματισμού.

No comments