Pregame: ΑΣΕ Δούκα-ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΑΣΕ Δούκα-ΠΑΟΚ



Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 17:00, με τον Δούκα να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, για την τέταρτη αγωνιστική της Handball Premier. Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες την προηγούμενη αγωνιστική, με τα «Εκπαιδευτηρία»  να επικρατούν εκτός έδρας της Πυλαίας, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκαμψε την αντίσταση του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, στην Θεσσαλονίκη.  Το  κλειστό του Δαΐς, αναμένεται να είναι κατάμεστο, σε μία αναμέτρηση μεταξύ δύο ποιοτικών ομάδων, οι οποίες έχουν συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς, σε τρεις αγώνες.



Ο παίκτης του Δούκα, Έκτορας Πολύδωρος, με δηλώσεις του στο greekhandball.com ,ανέφερε ότι περιμένει ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αναλυτικά είπε:

"Παίζουμε κόντρα σε μια έμπειρη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Δουλεύουμε για το συγκεκριμένο ματς όλη την εβδομάδα. Παρά τις απουσίες που έχουμε αναμένεται να γίνει ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Με σύμμαχο την παράδοση που έχουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και την έδρα μας μπορούμε να πάρουμε την νίκη".
Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του Ευτύχη Μανουσέλη, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νίκου Κρητικού και του  Γιώργου Τόμπρου.


Από την άλλη πλευρά, ο Παντελής Κωστακίδης εκτιμά ότι αν η ομάδα του εμφανιστεί συγκεντρωμένη στο παιχνίδι, θα καταφέρει να πάρει τους δύο βαθμούς της νίκης. Χαρακτηριστικά ανέφερε στο greekhandball.com:

"Ο Δούκας είναι μια ομάδα αρκετά πειθαρχημένη στο αγωνιστικό του πλάνο. Γνωρίζουμε ότι πάμε σε μια δύσκολη έδρα.Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να βγάλουμε την ένταση και την ποιότητα στο γήπεδο. Αν τα κάνουμε όλα αυτά, θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αλέξης Παπαβασίλης, έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, με εξαίρεση τον τραυματία Κώστα Τσεσμετζίδη.

No comments