Pre Game: Προοδευτικός Πάφου-Αερωπός Έδεσσας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pre Game: Προοδευτικός Πάφου-Αερωπός Έδεσσας



Φαβορί κόντρα στον Προοδευτικό Πάφου είναι ο Αερωπός Έδεσσας, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την κυπριακή ομάδα, αύριο (05/10), στις 20:00, στο κλειστό γυμναστήριο «Αφροδίτη», για την πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο, στο Τσάλεντζ Καπ.
Ο προπονητής του Προοδευτικού Πάφου, Χαράλαμπος Στυλιανού, τόνισε στο greekhandball.com: «Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Θα κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε. Φαβορί είναι ο Αερωπός. Έχουμε δει μόνο βίντεο από παιχνίδια του αντιπάλου. Δουλεύει επαγγελματικά, εμείς είμαστε μια μικρή επαρχιακή ομάδα, οι παίκτες μας ασχολούνται ερασιτεχνικά με το χάντμπολ και σε σχέση με τον Αερωπό, που έχει αγωνιστεί για το Πρωτάθλημα, είμαστε ανέτοιμοι. Πρόκειται για μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, που έχει την πολυτέλεια των ξένων παικτών».
Ο τεχνικός του Αερωπού, Γιάννης Πηλαλίδης, υπογράμμισε στην ιστοσελίδα μας: «Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι εντελώς διαφορετικά από τους αγώνες Πρωταθλήματος. Είμαστε άπειροι στην Ευρώπη και για εμάς είναι πρόκληση το να ανέβουμε ένα σκαλί. Το θέλουμε πολύ. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για την αναμέτρηση, έχοντας λάβει και κάποιες πληροφορίες για τον αντίπαλο. Θεωρώ ότι είμαστε ανώτεροι και αν δεν επηρεαστούμε από εξωγενείς παράγοντες, παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και διαχειριστούμε το άγχος μας, θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».
Από την άλλη, ο παίκτης του Αερωπού, Γιώργος Θεοδωρόπουλος, σχολίασε στο greekhandball.com: «Η ομάδα μας παίζει για δεύτερη διαδοχική σεζόν στην Ευρώπη. Την περασμένη περίοδο δεν καταφέραμε να κάνουμε το επόμενο βήμα (σ.σ. αποκλεισμός από την Μασέκα, ομάδα της Λευκορωσίας, στο Τσάλεντζ Καπ). Τώρα, είμαστε έτοιμοι να δείξουμε πως μπορούμε να προχωρήσουμε, αν και ακόμα δεν έχουμε βρει ρυθμό. Τέτοιου είδους παιχνίδια θα μας βοηθήσουν στο Πρωτάθλημα».





No comments