Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Γιάννης Αρβανίτης μιλά στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Γιάννης Αρβανίτης μιλά στο greekhandball.com





Την επομένη της μεγάλης νίκης της Εθνικής μας ομάδας, απέναντι στο Ισραήλ, στην Κοζάνη, το greekhandball.com ζήτησε από τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Αρβανίτη να αναφερθεί στη συνολική εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, μετά και από την δεύτερη διαδοχική επιτυχία του, που προκαλεί έκδηλη ικανοποίηση σε όλους τους Ελληνες και δίνει δικαίωμα στην αισιοδοξία, καθώς, σε κάθε άθλημα ο καθρέφτης είναι η Εθνική ομάδα :
Οι τοποθετήσεις του κ.Αρβανίτη :
΄΄Εχουμε κάνει πολύ καλό βήμα μπροστά.  Υπάρχει καλή διάθεση για την Εθνική, οι αθλητές πλέον την έχουν βάλει στη ζωή τους, ετοιμάζονται για τους αγώνες και τους περιμένουν και αυτό έχει βγεί στο γήπεδο και φέρνει τα αποτελέσματα.
Η διάθεση επιτρέπει πια στα παιδιά να βγάλουν πολλή ενέργεια μέσα στο γήπεδο, θέλουν την νίκη και το αποτέλεσμα και αυτό μόνο με πείσμα έρχεται.
Στο ματς με το Ισραήλ είχαμε τον  πρώτο λόγο, ξεκινήσαμε με πολύ υψηλό επίπεδο στην αρχή, μέχρι το 55΄ βρισκόμασταν κοντά σε διαφορά που ίσως μας έδινε δικαίωμα στις ισοβαθμίες.
Είχαμε  4 γκολ διαφορά υπέρ μας και την μπάλλα στα χέρια, όμως, ίσως επαναπαυθήκαμε, ρίξαμε ταχύτητα, πήγαμε σε επιθέσεις  ένας με έναν που δεν είναι το δυνατό μας στοιχείο , στην άμυνα δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε, η διαφορά μειώθηκε, ωστόσο, τέλος καλό όλα καλά.
Τώρα, είμαστε πρωτοπόροι στον Ομιλο.
Θα δούμε τον Γενάρη τι θα συμβεί. Θέλουμε να περάσουμε πρώτοι, έχουμε την δυνατότητα, μπορούμε.
Το Ισραήλ ήταν δυνατό, όπως το περίμενα. Εχουν επενδύσει και εκείνοι στην Εθνική ομάδα τους, που είναι ανανεωμένη και πίστευα, όπως και συνέβη, ότι θα μας έδινε ένα δυνατό ματς. Ηταν όντως ένα ωραίο παιχνίδι, υψηλού επιπέδου.
Είναι θετικό ότι κρατάμε την απόδοση μας αρκετά ψηλά. Από πέρσι έχουμε ανέβει σκαλί και είμαστε σε αυτό το επίπεδο. Εχουμε και άλλα περιθώρια, παρά τα λάθη μας.
Στόχος είναι μία μεγάλη διοργάνωση, σύντομα.
Θα δούμε πότε θα καταφέρουμε. Ελπίζω το συντομότερο !΄΄.

No comments