΄΄Αδειάσαμε ότι είχαμε μέσα μας...΄΄ λέει ο Α.Τριανταφύλλου στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

΄΄Αδειάσαμε ότι είχαμε μέσα μας...΄΄ λέει ο Α.Τριανταφύλλου στο greekhandball.com


Υψωμένα χέρια και πανηγύρια στην Αρτα, από τους 25 φιλάθλους που ακολούθησαν τον ΓΑΣ Κιλκίς στο εκτός έδρας παιχνίδι τους.
Ανακούφιση στο τεραίν και στα αποδυτήρια...
Εικόνες, συμπεριφορές και αντιδράσεις που παραπέμπουν σε λειτουργία υγιούς ομάδας...
Ψυχραιμία στη διαχείριση του αποτελέσματος, ηρεμία στην επιστροφή της 25μελούς αποστολής με το πούλμαν, μετρημένα λόγια αλλά και κατάθεση ψυχής.
Ο Αστέρης Τριανταφύλλου, δικαιούται να καμαρώνει για την ομάδα του, όπως κάθε προπονητής που δίνει ότι έχει, επειδή ακριβώς βλέπει να συμβαίνει αυτό γύρω του, στον χώρο του και από άλλους.
Τα λόγια του στο greekhandball.com, μετρημένα αλλά και ξεκάθαρα : ΄΄ Ηταν πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Εμείς έχουμε κάνει ριζική ανανέωση, σχεδόν όλα τα παιδιά είναι από το Κιλκίς και παίξαμε με έναν δύσκολο αντίπαλο. Μόνο σε καλό μπορεί να μας βγεί αυτό το αποτέλεσμα. Ηλθαμε να το απολαύσουμε, να το ζήσουμε, να αδειάσουμε ότι έχουμε μέσα μας και είπαμε ΄΄πάμε και ότι βγεί΄΄. Και πήραμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Εχουμε κοντά μας φίλους, πάμε να φτιάξουμε κάτι καλό από την αρχή. Εχουμε τις δυνατότητες για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα΄΄.
Ο πρώτος σκόρερ του ΓΑΣ Κιλκίς, στην αναμέτρηση της Αρτας, ο 19χρονος Στέλιος Φαχουρίδης, που πέτυχε 8 γκολ, δήλωσε στο greekhandball.com : ΄΄ Καλύτερα δεν μπορούσε να γίνει. Περισσότερο από το δικό μου σκοράρισμα, μετρά το αποτέλεσμα, γιατί η προσπάθεια είναι συλλογική.  Η προετοιμασία όλων, απέδωσε το καλύτερο, προς όφελος της ομάδας που είναι πάνω από όλους μας΄΄.

No comments