Το greekhandball στο φιλικό της Εθνικής Εφήβων (pic & vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το greekhandball στο φιλικό της Εθνικής Εφήβων (pic & vid)



To greekhandball.com βρέθηκε στο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε, χθες (8/10), το νότιο κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας Εφήβων κόντρα στον Αθηναϊκό, στο κλειστό Γυμναστήριο του Βύρωνα και σας παρουσιάζει όσα κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του. Για την ιστορία, η αναμέτρηση έληξε με νικήτρια την Εθνική μας, με σκορ 27-23. Νίκος Γεωργιάδης και Γιάννης Βαρελτζής χρησιμοποίησαν διάφορα συστήματα, με όλους τους διαθέσιμους παίκτες τους να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Έτσι, είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των ομάδων τους. Η "γαλανόλευκη" θα συνεχίσει τα τεστ προετοιμασίας και τους επόμενους μήνες, ενώ ο Αθηναϊκός έχει μπει στην τελική ευθεία, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2  κατηγορίας (19 και 20 Οκτωβρίου).

Στην σύνθεση της Εθνικής μας ομάδας βρέθηκαν οι εξής παίκτες:
Σοφιάνος (ΑΕΚ), Κοβάνης (ΑΕΚ), Κοτσιώνης (ΑΕΚ), Βασιλείου-Τσάφος(ΑΕΚ), Δικαιούλιας (ΑΕΚ), Βεζύρης (ΑΕΚ), Στάθης (ΑΕΚ), Ασλής (ΑΕΚ), Γιάντσα (ΑΕΚ), Χιόνης (Διομήδης Άργους), Αναγνωστόπουλος (Διομήδης Άργους), Στεφανίτσης (Δούκας), Παγιάτης (Δούκας), Γερουλάνος (Δούκας), Βασιλείου (Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή), Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή), Δανέζης (ΟΦΝΙ).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο αθλητής της Εθνικής και του ΑΣΕ Δούκα, Άνδρεας Γερουλάνος δήλωσε: 
"Σήμερα ήταν το φιλικό της Εθνικής ομάδας με τον Αθηναϊκό Βύρωνα, ομάδα της Α2. Παίξαμε αρκετά καλά. Προετοιμαζόμαστε για τα δύο φιλικά με το Ισραήλ τον Οκτώβριο και το επόμενο τουρνουά το Δεκέμβρη. Ο αγώνας πήγε πολύ καλά, δοκιμάσαμε τα πράγματα που είχαμε πει με τον προπονητή στα αποδυτήρια και συνεχίζουμε δυνατά".

Δηλώσεις Γερουλάνου 


Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο του χθεσινού (8/10) φιλικού:













(Προθέρμανση ομάδων 1/3)

(Προθέρμανση ομάδων 2/3)

(Προθέρμανση ομάδων 3/3)

(Επίθεση της Εθνικής ομάδας 1/2)
(Επίθεση της Εθνικής ομάδας 2/2)

No comments