CSM Βουκουρεστίου: Έντεκα αποχωρήσεις προπονητών σε μια πενταετία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

CSM Βουκουρεστίου: Έντεκα αποχωρήσεις προπονητών σε μια πενταετία



Δύο ημέρες πριν την επίσημη έναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών (σ.σ. χθες 2/10), ο Τόμας Ρίντε ανακοίνωσε την παραίτηση του από τον πάγκο της CSM Βουκουρεστίου. Ο Ρίντε επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, ενώ αντικαταστάτης του θα είναι ο Άντριαν Βασίλε, βοηθός προπονητή μέχρι πρότινος, στην ομάδα της Ρουμανίας. Αξιοσημείωτο είναι ότι τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές χρονιές, έχουν περάσει έντεκα διαφορετικοί προπονητές από τον πάγκο του συλλόγου.

Ο Σουηδός τεχνικός έκατσε στον πάγκο του συλλόγου για μόλις έξι παιχνίδια, κατακτώντας το Σούπερ Καπ και έχοντας τελικό απολογισμό τέσσερις νίκες και δύο ήττες.
Ο Βασίλε ο οποίος έχει κατακτήσει το Τσάλεντζ Καπ ανδρών το 2006 με την φανέλα της Στεάουα Βουκουρεστίου, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Πρόκειται για μια μεγάλη πρόκληση και μια τεράστια ευθύνη, αλλά δεν μπορώ παρά να νιώσω τιμή που θα ηγηθώ της ομάδας. Ξέρω τις παίκτριες καλά, με γνωρίζουν επίσης, επομένως δεν νομίζω ότι θα είναι πρόβλημα να προχωρήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Έχω ήδη μιλήσει μαζί τους την Τρίτη, πριν από την πρώτη προπόνηση και τους είπα  ότι θέλω αμοιβαίο σεβασμό. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουμε και να έχουμε καλά αποτελέσματα».

No comments