Εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας ο ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας ο ΠΑΟΚ




Ολοκληρώθηκε η ευρωπαϊκή πορεία των γυναικών του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά αποκλείστηκε από την Ζορκ Γιαγκόντινα, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του EHF Cup, καθώς ηττήθηκε στη Σερβία με 26-19.
Οι Θεσσαλονικείς είχαν επικρατήσει στην Ελλάδα με 25-23, όμως δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν το +2. Από τον ΠΑΟΚ, που βρισκόταν 13-11 πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, ξεχώρισαν οι Χατζηπαρασίδου, Γκάτζιου, Νίκολιτς.
Το σύνολο του Δημήτρη Πελεκίδη προσπάθησε να διατηρήσει επαφή στο σκορ, στο δεύτερο μισάωρο, στο οποίο ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν μπει καλύτερα και βρίσκονταν σε θέση οδηγού. Πλέον, ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις.

ΖΟΡΚ ΓΙΑΓΚΟΝΤΙΝΑ: Άτζιτς 2, Αγκμπάμπα 5, Ασάνιν, Μπουλάτοβιτς, Τζουρασίνοβιτς, Γκλίσοβιτς 4, Γκοΐκοβιτς, Ίλιτς, Γιοβάνοβιτς 1, Καΐτοβιτς 2, Νίσαβιτς 1, Σίβτσεφ, Στεπάνοβιτς 1, Στογιάνοβιτς, Τάταρ 10, Ζίζιτς.

ΠΑΟΚ: Νίκολιτς 3, Χατζηπαρασίδου 6, Καμπόιμ, Φερφόλια 3, Γκάτζιου 4, Κωστοπούλου, Κρίτζαλη, Ματαρώνα, Μεντεσίδου, Νούσια 1, Παναγιωτίδου, Σαμολαδά, Τσικνάκη, Βαφειάδου, Ζυγούρα 2

Διαιτητές: Ντούπλιι-Τκάτσουκ (Ουκρανία), Δίλεπτα: 1-2 , Πέναλτι: 1/3-5/8




No comments