Νέο πρόβλημα για την Νέα Ιωνία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νέο πρόβλημα για την Νέα Ιωνία



Τον αγιασμό που έκανε η Νέα Ιωνία, για την εφετινή αγωνιστική περίοδο, θα πρέπει να ακολουθήσει ένα ευχέλαιο.
Επειγόντως μάλιστα...
Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών δεν επεφύλασσε, μόνον, την ήττα για την Νέα Ιωνία στο Πανόραμα, αλλά και τον τραυματισμό της 19χρονης ( για την ακρίβεια, κλείνει τα 19 στις 7  Δεκεμβρίου ) αθλήτριας της, Παρασκευής-Αννας Καραμάνου, η οποία θα λείψει ένα μήνα από αγώνες της ομάδας της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του greekhandball.com
Η Καραμάνου, που αγωνίσθηκε στη Θεσσαλονίκη και ήταν σε καλή κατάσταση ( πέτυχε μάλιστα ένα τέρμα ), έσπασε δάχτυλο στο αριστερό χέρι της και θα το έχει για 2 εβδομάδες σε νάρθηκα.
Επιπλέον 2 εβδομάδες, θα χρειασθεί ώστε να επανακάμψει, καλύπτοντας το χαμένο έδαφος στις προπονήσεις, ώστε να βρεθεί σε ετοιμότητα.
Θα απουσιάσει η Καραμάνου από τις συναντήσεις της Νέας Ιωνίας με Προσοτσάνη ( εντός ), Αρη Νικαίας ( εκτός ), Βέροια 2017 ( εκτός ) ενώ ενδιάμεσα ( 16/11 ) θα έχει ρεπό η ομάδα της, καθώς, επρόκειτο να υποδεχθεί τον Φίλιππο Βέροιας, που αποχώρησε.
Υπενθυμίζεται ότι εκτός αγώνων παραμένει η, επίσης, τραυματίας γκολκήπερ της Νέας Ιωνίας Μαγδαληνή Κεπεσίδου ( 22 ετών ), που κλείνει τετράμηνο απουσίας από την ενεργό δράση.

No comments