Απόγευμα... ρουτίνας για τον Ολυμπιακό με τις «ρεζέρβες» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Απόγευμα... ρουτίνας για τον Ολυμπιακό με τις «ρεζέρβες»



Εύκολο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας του Φίλιππου Βέροιας  με 32-20 (8-13 το ημίχρονο). Ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Ζαραβίνας, επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής κάποιους από τους βασικούς του παίκτες, με σκοπό να τους προστατεύσει και να τους ξεκουράσει, καθώς άλλωστε η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι οφθαλμοφανής.
Οι Ερυθρόλευκοι πήραν τους βαθμούς της νίκης, αλλά κάποιες από τις μονάδες τους, όπως ο Τινκίρ και ο Μπογκούνοβιτς, πήραν χαμηλό βαθμό στην απόδοσή τους, αφού δεν ικανοποίησαν με την εμφάνισή τους.
Ο Ολυμπιακός έκανε πολλά λάθη, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά η επιμονή του Φιλίππου να παίζει με επτά παίκτες στην επίθεση, σε μεγάλα διαστήματα του δευτέρου ημιχρόνου, άνοιξε την ψαλίδα του σκορ, αφού οι παίκτες των φιλοξενούμενων πετύχαιναν τέρματα σε κενή εστία. Ο κατά τ' άλλα ανώτερος Ολυμπιακός, ωστόσο, επιστρέφει στον Πειραιά με τους δύο βαθμούς.


ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Κ. Σαράφης): Ευαγγελόπουλος, Πατραμάνης 2, Γραμματικόπουλος, Καραγκιοζόπουλος 3, Παντελίδης, Νικολαΐδης 3, Λυκοστράτης, Βαρδάκας 1, Τζίνεβης 1, Κουκουτσίδης 1, Καλλιαρίδης, Πιστόλας, Φιλόσογλου 3, Τζωρτζίνης, Παπαγιάννης 2, Παπαδόπουλος Στ. 4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γ. Ζαραβίνας): Σπίκιτς, Νομικός 2, Μπογκούνοβιτς, Λέμος 2, Μούγιτς 6, Μάλλιος, Τερλέτσκι 1, Μπάγιος 4, Δεληχρήστος 3, Τινκίρ, Λιάπης 12, Αραπακόπουλος, Μιχαηλίδης, Καρβάτσκι 2.

Τα πεντάλεπτα: 1-4, 3-7, 5-9, 7-11, 8-12, 8-13 (σκορ ημιχρόνου), 10-18, 13-20, 14-24, 15-27, 18-29, 20-32

No comments