Οι δηλώσεις Ζαραβίνα, Λιάπη, Σαράφη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι δηλώσεις Ζαραβίνα, Λιάπη, Σαράφη




Την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αθλητές, που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά έως τώρα, είχε ο Ολυμπιακός, σχολίασε ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Ζαραβίνας, στο olympiacossfp.gr: «Αντιμετωπίσαμε με σεβασμό και σοβαρότητα το παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά, που δεν είχαν αγωνιστεί τόσο πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια. Η απόδοση και ο βαθμός ετοιμότητάς τους μας ικανοποιεί πάρα πολύ και τώρα θα εκμεταλλευτούμε τη διακοπή ώστε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και να δουλέψουμε σε στοιχεία που θέλουμε να βελτιώσουμε».
O παίκτης των Ερυθρολεύκων, Νίκος Λιάπης, τόνισε: «Μπήκαμε από την αρχή δυνατά στην αναμέτρηση και δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα. Φτάσαμε στη νίκη και συνεχίζουμε την αήττητη πορεία μας στο Πρωτάθλημα. Τώρα, ακολουθεί μια διακοπή, στην οποία θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη».
Από την άλλη, ο τεχνικός του Φίλιππου Βέροιας, Κύρος Σαράφης, υπογράμμισε στο greekhandball.com: «O Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, παρ' όλο που έπαιξε με την δεύτερη ομάδα. Νίκησε δίκαια. Εμείς προσπαθήσαμε, όμως στο δεύτερο μέρος κάναμε παιδαριώδη λάθη. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό».

No comments