Φλορίδο και Χιμένεθ καθάρισαν για την ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φλορίδο και Χιμένεθ καθάρισαν για την ΑΕΚ



Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και επικράτησε δίκαια εκτός έδρας του Αερωπού με 27-22 (13-9 ημίχρονο) κάνοντας έτσι το τέσσερα στα τέσσερα στην Handball Premier. Από την άλλη πλευρά ο Αερωπός ηττήθηκε για πρώτη φορά τη φετινή αγωνιστική σεζόν, ωστόσο έδειξε αρκετά ανταγωνιστικός απέναντι σε έναν ποιοτικά ανώτερο αντίπαλο.

Μέχρι τα μισά του πρώτου ημιχρόνου καμία ομάδα από τις δύο δεν μπορούσε να ξεφύγει, με τις εναλλαγές στο σκορ να είναι αλλεπάλληλες. Από το δέκατο πέμπτο λεπτό και μετά ωστόσο οι φιλοξενούμενοι  με ένα σερί 4-0 και με μπροστάρηδες τους Φλορίδο (9 γκολ) και Χιμένεθ 6 (γκολ), πέρασαν μπροστά και μπήκαν στα αποδυτήρια με την διαφορά στα τέσσερα τέρματα (9-13). Οι δύο Ισπανοί της ΑΕΚ έκαναν εκπληκτική εμφάνιση, πετυχαίνοντας πάνω από τα μισά τέρματα της ομάδας τους.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κιτρινόμαυροι» σταδιακά αύξησαν την διαφορά τους ακόμα και στα εννιά γκολ. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, δοκίμασε διάφορα σχήματα στο τέλος του αγώνα, ενώ ο "μικρός" Κωνσταντίνος Κοτσιώνης πήρε και αυτός χρόνο συμμετοχής. Οι γηπεδούχοι...πλήρωσαν τα πολλά λάθη τους αλλά πάλεψαν όσο μπορούσαν απέναντι σε μία καλύτερη ομάδα. Πρώτος σκόρερ τους ήταν ο Θεοδωρόπουλος με 6 γκολ.

Ο Δικέφαλος μετά απο τέσσερις αγωνιστικές, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς. Η ομάδα της Έδεσσας έμεινε στους έξι βαθμούς.

Θυμηθείτε το live της αναμέτρησης:
http://www.greekhandball.com/2019/10/live_16.html


Διατητές της αναμέτρησης: Πατιός-Τσάνας

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 5-4, 7-7, 7-9, 7-10, 9-13 (ημίχρονο),11-15, 12-20, 12-21, 14-22, 16-24, 22-27(τελικό)

Αερωπός Έδεσσας (Πηλαλίδης) : Αποστολίδης 3, Αθανασίου, Μπάρμπας, Δημάκης 2, Κράλλης, Ντε Ολιβέιρα 2, Κυριακού 5, Μαυροδουλάκης, Μισαηλίδης 4, Ρότζιος, Θεοδωρόπουλος 6, Φ. Τζουβάρας, Βαφείδης, Μαυρόπουλος.

ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Αραμπατζής 2, Δομπρής 2, Μωραΐτης, Ζαμπούνης, Χόγκας, Νικολαΐδης, Μυλωνάς 1, Χιμένεθ 6, Φλορίδο 9, Παπαδιονυσίου, Οζμουσούλ, Άρσιτς, Μπουνέτα 3, Γιόσμου 1, Κεδέρης 1, Κοτσιώνης 2.
Δίλεπτα: 4-3, Πέναλτι: 4/5-4/4


No comments