Μόλγκααρντ: "Είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ για να το κερδίσουμε" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μόλγκααρντ: "Είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ για να το κερδίσουμε"



Ο Χένρικ Μόλγκααρντ, με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του Τσάμπιονς Λιγκ, ehfCL.com, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι στόχος της Άαλμποργκ για τη φετινή χρονιά, είναι να φτάσει μέχρι το «τέλος του δρόμου» και να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης. Οι δηλώσεις του Δανού ίντερ:

Απλά προσπαθούμε να κερδίσουμε κάθε φορά που μπαίνουμε στο γήπεδο, και αν δεν επιδιώξουμε την κορυφή, δεν πρέπει να είμαστε εκεί. Λαμβάνοντας υπόψη το σημερινό επίπεδο στο πρωτάθλημα της Δανίας, δεν βλέπω κανένα λόγο για τον οποίο οι δανέζικες ομάδες θα πρέπει να φοβούνται οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη. Μπορεί να μην είμαστε φαβορί  εναντίον της Μπαρτσελόνα ή της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά γιατί να μην διεκδικήσουμε ένα ή δύο βαθμούς εναντίον τέτοιων ομάδων κατά καιρούς; Είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ για να το κερδίσουμε.

Τέλος, ανέφερε ότι η αναμέτρηση, με αντίπαλο την Πικ Σζέγκεντ, την ερχόμενη Κυριακή (13/10), αποτελεί την πιο δύσκολη δοκιμασία της Άαλμποργκ στην διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ :

"Πιθανότατα έχουμε συναντήσει τους πιο εύκολους αντιπάλους του ομίλου μας μέχρι στιγμής. Αυτές είναι οι ομάδες που πρέπει να προσέξουμε κατά πρώτο και κύριο λόγο αν θέλουμε να προχωρήσουμε στη φάση των νοκ-άουτ παιχνιδιών . Το γεγονός ότι έχουμε έξι βαθμούς περισσότερο από αυτές τις τρεις ομάδες είναι ήδη ένα μεγάλο επίτευγμα και πιθανότατα θα μας επιτρέψει να παίξουμε λίγο πιο ελεύθερα την Κυριακή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι η πιο δύσκολη δοκιμασία στην διοργάνωση μέχρι στιγμής, αλλά ανυπομονούμε για αυτήν την πρόκληση. Καμία ομάδα δεν θα πρέπει να έρθει στο Άαλμποργκ, νομίζοντας ότι θα είναι εύκολα".

No comments