Αλλαγή προπονητή στην Βογκόσκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλλαγή προπονητή στην Βογκόσκα


Ο Εντχεμ Σίρκο ( φωτο ) είναι ο νέος προπονητής της αντιπάλου της ΑΕΚ, στο Challenge Cup, Βογκόσκα, καθώς, μετά το κακό ξεκίνημα της ομάδας της Βοσνίας, παύθηκε ο Μπόγιαν Ούνκανιν από την τεχνική ηγεσία της.
Για τον Σίρκο, η προσαρμογή θα είναι εύκολη, καθώς, το σπίτι του είναι στο Βιζόκο, σε απόσταση 24 χιλιομέτρων από την Βογκόσκα και σχεδόν σε όλη την καριέρα του, αθλητική και προπονητική, συνδέεται με ομάδες της περιοχής του Σαράγεβο.
Η ανακοίνωση της Βογκόσκα : ΄΄Πριν από ότι άλλο, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχές μας για καλή τύχη στη ζωή του και επιτυχίες στην καριέρα του στον αθλητισμό, στον Μπόγιαν Ούνκανιν. Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία. Ευχόμαστε στον νέο προπονητή μας, να έχει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας΄΄.
Και η δήλωση του Εντχεμ Σίρκο : ΄΄Δεν σκέφθηκα πολύ αυτή την πρόταση. Η Βογκόσκα ήταν στο μυαλό μου. Δέχθηκα αμέσως. Είναι καλά οργανωμένη ομάδα, με υψηλούς στόχους. Η κατάσταση όπου τώρα βρίσκεται η ομάδα, είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για εμένα. Παραμένω, άλλωστε, φιλόδοξος΄΄.  


No comments