ΕΣΧΚΜ: Ένα βήμα πριν από την αποχώρηση ο Ιωνικός Νέας Μαγνησίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΣΧΚΜ: Ένα βήμα πριν από την αποχώρηση ο Ιωνικός Νέας Μαγνησίας




Εξαιρετικά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΣΧΚΜ ο Ιωνικός Νέας Μαγνησίας, καθώς η ομάδα δήλωσε αδυναμία συμμετοχής και εκπλήρωσης των υποχρεώσεών της. Μάλιστα, δεν «κατέβηκε» στο εκτός έδρας παιχνίδι της, κόντρα στον ΓΑΣ Αρχέλαο, στις 06/10 (Κυριακή). Παρ' όλα αυτά, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει, οριστικά, την Κυριακή (13/10) το μεσημέρι, σε σύσκεψη (13:00) που συγκάλεσε ο Πρόεδρος της ΕΣΧΚΜ, Διονύσης Ντόβας.
Το greekhandball.com επικοινώνησε με τον Ντόβα σχετικά με την πιθανότητα απόσυρσης του Ιωνικού Νέας Μαγνησίας και εκείνος απάντησε: «Πράγματι, οι διοικούντες την ομάδα έχουν εξετάσει, αλλά και εκφράσει, το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Ιωνικός από το Πρωτάθλημα. Εάν, τελικά, αποφασιστεί κάτι τέτοιο, θα δούμε πώς θα δράσουμε. Η μία επιλογή είναι να προχωρήσουμε στον μηδενισμό του και να συνεχίσουμε κανονικά και η άλλη να κάνουμε ξανά κλήρωση».
Ο Πρόεδρος της Ένωσης σχολίασε ακόμη: «Στη σύσκεψη της Κυριακής, στη Λάρισα, θα γνωριστούμε με όλους τους φορείς των ηλικιακών (διαιτητές, κριτές, σωματεία Θεσσαλίας κ.ά.). Άλλωστε, είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για εμάς η συμμετοχή ομάδων της Θεσσαλίας στα Πρωταθλήματα της Ένωσής μας. Θεωρώ ότι είναι περισσότερο μια δοκιμή, κάτι πειραματικό. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί».

*Σημειώνεται πως η αναμέτρηση, Φίλιππος Βέροιας-Αερωπός Έδεσσας διεξήχθη χθες (09/10) και όχι την περασμένη Κυριακή (06/10), καθώς ο προπονητής του Αερωπού, Κώστας Δεληγιάννης, είχε ακολουθήσει την αποστολή της ανδρικής ομάδας του Αερωπού, στην Κύπρο, για το ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο τον Προοδευτικό Πάφου και συνεπώς επέστρεψε στην Ελλάδα την Κυριακή.






No comments