Το επίτευγμα του Ούρος Ζιβούλοβιτς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το επίτευγμα του Ούρος Ζιβούλοβιτς


Ο Ούρος Ζιβούλοβιτς ( στη φωτο, ο πρώτος από αριστερά στην τετράδα, με το μουστάκι, σε αναμνηστικό στιγμιότυπο πριν από ένα χρόνο, από την στρατιωτική θητεία του στο στρατόπεδο Κανδηλάπτη στην Αλεξανδρούπολη ), είναι ο πρώτος σκόρερ στην Α2 Εθνική, όπως αποδεικνύεται από την καταμέτρηση, από το greekhandball.com,  των τερμάτων των παιχνιδιών που έχουν γίνει έως τώρα ( μένει την Τετάρτη, το ματς του Φοίβου Συκεών με τον Αρχέλαο Κατερίνης ).
Ο παίκτης του Νηρέα, που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1996, πέτυχε 12 γκολ απέναντι στον Πανιώνιο και έδωσε την νίκη στην ομάδα του.
Την πρώτη αγωνιστική, ο Ούρος ( που είναι από 2 ετών στην Ελλάδα και σπουδάζει στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ) είχε σημειώσει 10 τέρματα.
Ο γιός του 47χρονου προπονητή του Νηρέα Σάσα Ζιβούλοβιτς, ο οποίος είχε τιμήσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος, έφθασε τα 22 τέρματα και άφησε πίσω τον Μπακαούκα της Σαλαμίνας όπως και τον Μπαϊρλή της ΧΑΝΘ, που έχουν από 19 γκολ στο ενεργητικό τους ( χαρακτηριστικό είναι ότι και οι δύο παίκτες πέτυχαν από 10 γκολ στην πρεμιέρα και από 9 τέρματα στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ).
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Ούρος είναι ο μόνος παίκτης στην Α2 Εθνική, που έχει σκοράρει και στις 2 αγωνιστικές της Α2 Εθνικής, διψήφιο αριθμό τερμάτων.
Το ξεκίνημα του είναι ιδανικό. 

No comments