Τα... είπαν με μαθητές οι Εθνικές ομάδες στη Νέα Κίο - Δηλώσεις Παπαδιονυσίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα... είπαν με μαθητές οι Εθνικές ομάδες στη Νέα Κίο - Δηλώσεις Παπαδιονυσίου




Οι Εθνικές ομάδες Ανδρών και Νέων ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, στη Νέα Κίο, με την υποστήριξη του Διομήδη Άργους, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Άργους Μυκηνών.
Οι Άνδρες θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη (23/10, 18:30) την Κύπρο, στη Λευκωσία και το Σάββατο (27/10, 17:00) το Ισραήλ, στην Κοζάνη, για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 2021.
Τις Εθνικές ομάδες επισκέφθηκαν μαθητές και μαθήτριες συνοδευόμενοι από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής και τους δασκάλους τους.
Στους μαθητές μίλησαν το μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ, Τάσσος Χειβιδόπουλος, οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιάννης Αρβανίτης, Γιώργος Χαλκίδης, Στέλιος Αλεπουδέας και Δημήτρης Μασλαρινός, καθώς και αρκετοί παίκτες καλώντας τους να γνωρίσουν το άθλημα. Οι μικροί φωτογραφήθηκαν με την Εθνική Ανδρών και ευχήθηκαν καλή τύχη στους αγώνες.
Ο διεθνής πίβοτ Τάσος Παπαδιονυσίου δήλωσε: «Περιμένουμε να ενσωματωθούν στην ομάδα όλοι οι συμπαίκτες μας. Έχουμε την ευκαιρία αυτές τις ημέρες να δουλέψουμε πάνω σε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού και να δούμε σε βίντεο τους αντιπάλους μας. Προφανώς και θέλουμε το 2/2 σε αυτά τα ματς με απώτερο στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Κύπρος και Ισραήλ είναι δύο γνώριμοι αντίπαλοι για εμάς, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας εφησυχάσει και να πέσουμε στην… παγίδα. Πρέπει να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση για να ξεκινήσουμε με το… δεξί την νέα μας προσπάθεια».

No comments