Στην Πάφο ο Αερωπός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Πάφο ο Αερωπός


Η αποστολή του Αερωπού Εδεσσας πέταξε το πρωϊ από την Θεσσαλονίκη στην Κύπρο και στις 6 μ.μ. θα προπονηθεί στην Πάφο, όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο, τον Προοδευτικό, στον πρώτο αγώνα ανάμεσα στις 2 ομάδες για το Τσάλεντζ Καπ.
Η προπόνηση θα γίνει απόψε σε βοηθητικό γήπεδο, μετά από συνεννόηση με τον Προοδευτικό Πάφου ενώ ο Αερωπός θα γυμνασθεί αύριο στο γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση.
Αρχηγός αποστολής είναι ο Πρόεδρος του Αερωπού Man Dynamic, Μάκης Ρόμπης ενώ κοντά του, για πρώτη φορά σε εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας, είναι ( οικογενειακώς ) ο κ. Νίκος Πέτρου, ιδιοκτήτης της εταιρείας Man Dynamic, ο οποίος κάλυψε όλα τα έξοδα της μετακίνησης και διαμονής του Αερωπού στην Κύπρο, αποδεικνύοντας έμπρακτα, ακόμα μία φορά, την συμπαράσταση του σε μία δυναμική και υγιή αθλητική προσπάθεια.
Ο προπονητής του Αερωπού Γιάννης Πηλαλίδης και ο συνεργάτης του Κώστας Δεληγιάννης, έχουν μαζί τους 15 παίκτες, καθώς, σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Φίλιππο στην Βέροια, αποκλείσθηκαν ο Ξενίδης και ο Λιόβης ενώ προστέθηκε ο Παναγιώτης Τζουβάρας.




No comments