Ο ΠΑΟΚ στη Γιαγκόντινα, έτοιμος για πρόκριση - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ στη Γιαγκόντινα, έτοιμος για πρόκριση


Η γυναικεία ομάδα χαντμπολ του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Γιαγκόντινα, όπου απόψε στις 20.00 θα αντιμετωπίσει την σερβική ΖΟΡΚ, με αβαντάζ  2 τερμάτων από το πρώτο ματς, στην Βέροια, πιστεύοντας σε πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF  Cup.
( Το greekhandball.com διευκρινίζει ότι οι φωτογραφίες στην παρούσα ανάρτηση, προέρχονται από το paok24.com που είναι η πηγή του οπτικού υλικού μας, από άρθρο που επιμελήθηκε ο κ. Ραφαήλ Γκαϊδατζής ).



Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στο greekhandball.com :
΄΄ Αντιμετωπίσαμε στην Βέροια, μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει βάθος στο ρόστερ και επιπλέον έχει καλό αγωνιστικό ρυθμό λόγω του ότι το πρωτάθλημα στη χώρα της έχει ξεκινήσει πιο πριν από το δικό μας. Στην πρώτη αναμέτρηση πήραμε τη νίκη, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και θεωρώ ότι οι πιθανότητες των δύο ομάδων είναι πενήντα πενήντα. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη, όλοι μαζί, σαν μία γροθιά, ανεπηρέαστοι και συγκεντρωμένοι ΄΄.

Ο ΠΑΟΚ θα είναι πλήρης, καθώς, την αποστολή ακολούθησε και η Λένα Μούρνου, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με την Εθνική Μπιτς Χαντμπολ.


Η πρώτη σκόρερ του ΠΑΟΚ Μαρία Χατζηπαρασίδου, μιλώντας στο paok24.com σχολίασε :
΄΄ Κάναμε το πρώτο βήμα και τώρα είμαστε έτοιμες ώστε να τα δώσουμε όλα στη ρεβάνς. Η ΖΟΡΚ έχει διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, ψηλά και γρήγορα κορμιά, καλύτερο ρυθμό στον αγώνα, αλλά, εμείς χτυπήσαμε στις αδυναμίες τους και για αυτό τις νικήσαμε. Θα προσπαθήσουμε και πάλι να τις φέρουμε στον δικό μας ρυθμό΄΄.



No comments