Σούπερ Καπ Κύπρου: Δίκαιη επικράτηση του Παρνασσού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σούπερ Καπ Κύπρου: Δίκαιη επικράτηση του Παρνασσού



Ο Παρνασσός Στροβόλου ήταν ο μεγάλος νικητής του κυπριακού Σούπερ Καπ, μετά την νίκη του με 28-19 (14-8 ημίχρονο), κόντρα στην Ανόρθωση στο κλειστό του Αγίου Δομετίου. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου από την ομάδα του Παρνασσού, σε μία αναμέτρηση που ήταν καλύτερος από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο σύλλογος του Στροβόλου είχε από το ξεκίνημα του αγώνα το προβάδισμα, παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό χάντμπολ.
Η Ανόρθωση έμοιαζε να ψάχνει τα πατήματα της και ο μεγάλος αριθμός μεταγραφών που έγιναν κατά την καλοκαιρινή περίοδο φαίνεται πως επηρέασαν τη χημεία της ομάδας. Από την πλευρά των νικητών ο Παπακυπριανού πέτυχε 9 τέρματα και ο Νικηφόρου είχε 6. Σπουδαία εμφάνιση και από τον τερματοφύλακα του Παρνασσού, Δημήτρη Ταρτίου, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις. Καλύεροι παίκτες για τους ηττημένους, οι δύο ξένοι, Πάβλοβιτς και Βογίνοβιτς οι οποίοι πέτυχαν από 5 και 4 γκολ αντίστοιχα.


Παρνασσός Στροβόλου: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Νέαρχος Μιχαηλίδης 3, Μιχάλης Λύρας, Βασίλης Δημοσθένους 3, Δημήτρης Στούμπης 4, Ανδρέας Φωτίου 2, Δημήτρης Ταρτίος, Χρίστος Γεωργίου, Δημήτρης Νικηφόρου 6, Τιμόθεος Μινάσιδης, Γιώργος Παπακυπριανού 9, Παναγιώτης Ρούσος, Νεκτάριος Στυλιανού, Νταβίντε Λαζαρίν 1.

Sabbianco Ανόρθωση: Ξενοφώντος Κύπρος, Μάριος Ευσταθιάδης, Ανδρέας Γεωργίου 2, Μάρκο Πέντιτς 2, Ορέστης Λεοντίου, Ιούλιος Αργυρού 2, Χριστόπουλος Οικονόμου, Κωνσταντίνος Μιχάηλ 2, Χρίστος Αργυρού 1, Ανδρέας Χατζησάββας, Ντάρκο Πάβλοβιτς 5, Στέφανος Φτερακίδης, Νεμπόισα Βογίνοβιτς 4, Νικόλας Γεωργίου, Ανδρέας Ιωάννου 1, Σανίν Αλεξάντερ. 

No comments