Διεθνής με την Ιρλανδία, στην Πάτρα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διεθνής με την Ιρλανδία, στην Πάτρα !



Ο Κώστας Τόμσον αποτελεί μία, ιδιαίτερη, περίπτωση παίκτη χαντμπολ.
Ο 21χρονος αριστερός εξτρέμ της Ακαδημίας Σπορ, που ανήκει στην Α2 Εθνική, έχει το δικαίωμα να αγωνισθεί τόσο με την Εθνική Ελλάδας, όσο και με την Εθνική Ιρλανδίας, καθώς, ο πατέρας του είναι Ιρλανδός και η μητέρα του Ελληνίδα.
Δέχθηκε κλήση από την Εθνική Ιρλανδίας και την δέχθηκε. Πλέον, προσφέρει τις υπηρεσίες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της βορειοευρωπαϊκής χώρας και την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, θα φύγει από την Πάτρα, προκειμένου να αγωνισθεί σε τουρνουά στη Γερμανία, με τη φανέλα με το ιρλανδικό εθνόσημο.
Δεν είναι η πρώτη φορά, ωστόσο, που θα παίξει με την Ιρλανδία, αλλά, πλέον ο αριστερός εξτρέμ της Ακαδημίας Σπορ, φαίνεται ότι πλησιάζει στην καθιέρωση του.




Ο Κώστας ( στη φωτο με το νούμερο 98, από την απονομή του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής Κατηγορίας ), ξεκίνησε να παίζει χαντμπολ στον ΓΣ Κερατσινίου και στη συνέχεια πήγε στον Αρη Νικαίας.
Εφυγε για σπουδές στην Ηγουμενίτσα, καθώς, πέρασε στη Σχολή Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επαγγελμάτων και αγωνίσθηκε στην Α2 Εθνική με τον Φαίακα Κέρκυρας.
Από τον Ιανουάριο του 2019 αγωνίζεται στην Ακαδημία Σπορ, καθώς, πήρε μεταγραφή στα ΤΕΙ Πάτρας, στην ίδια σχολή.
Στην Εθνική Ιρλανδίας μετέχει εδώ και 2 χρόνια. 

No comments