Μεγάλη η συμμετοχή στο σεμινάριο "ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεγάλη η συμμετοχή στο σεμινάριο "ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ"



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες (4/10) το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου ανάπτυξης του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος "ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ". Το σεμινάριο διοργανώθηκε από τον ΣΥ.Π.Χ.Ε. την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος, την Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής, τον αθλητικό σύλλογο Αθηναϊκού και αρωγό τον Δήμο Βύρωνα.

Στην πρώτη μέρα της εκδήλωσης οι ομιλητές  Carlos Garcia , Γιάννης Ζαρώτης και Χάρης Τσολάκης αναφέρθηκαν σε θέματα που αφορούν την ψυχολογία των μικρών αθλητών, τα νέα συστήματα προπονητικής αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αντιμετωπιστούν προβλήματα που παρουσιάζονται. Το σεμινάριο ξεκίνησε με τις ομιλίες του Αντιδημάρχου Βύρωνα κ. Δημήτρη Κόκκαλη , του Γ.Γ. της Ε.Σ.Χ.Α. κ. Ευάγγελου Παπαϊωάννου και του προέδρου του ΣΥ.Π.ΧΕ κ. Δημήτρη Σκάρλου ενώ παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Ε.Σ.Χ.Α. κος Δημήτρης Σταυρακάκης.Το παρών έδωσαν επίσης στελέχη της Ο.Χ.Ε. καθώς και αρκετοί προπονητές.

Το σεμινάριο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αείμνηστου Στέφανου Καραλή και ολοκληρώνεται σήμερα (5/10, 14:30), με το πρακτικό μέρος.

No comments